Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/07/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


A5: Το μεγαλύτερο Magico της σειράς A.

A5: Το μεγαλύτερο Magico της σειράς A.
2019/12/06, [δ.τ.]

Το A5 είναι το μεγαλύτερο σε διαστάσεις και όγκο και το περισσότερο εξελιγμένο μοντέλο της σειράς Α της Magico, περιλαμβάνοντας το πρώτο καθαρόαιμο πεντάιντσο μιντρέιντζ της εταιρίας καθώς επίσης και εξελιγμένα διαφράγματα στα γούφερ.
Το ηχείο είναι μια σχεδίαση τριών δρόμων, πέντε μεγαφώνων με καμπίνα δαπέδου, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο (6061-aircraft-grade), με πολλές εγκάρσιες ενισχύσεις, κατά την προσφιλή συνήθεια της εταιρίας.
Το A5 χρησιμοποιεί το γνωστό τουίτερ θόλου από βηρύλλιο της σειράς, το καινούριο πεντάιντσο μιντ και τρία γούφερ. Και τα τέσσερα μεγάφωνα χρησιμοποιούν διαφράγματα που θυμίζουν, περισσότερο, αντεστραμμένους θόλους και όχι κώνους και η εταιρία αναφέρει ότι, στην περίπτωση των γούφερ, έχει κάνει ένα ακόμη βήμα προς την βελτίωση του λόγου ακαμψίας-προς-μάζα, μια επιδίωξη η οποία, στην περίπτωση της Magico, φαίνεται να είναι συνεχής, εδώ και 15 χρόνια.
Τα μεγάφωνα οδηγούνται από ένα φίλτρο με τοπολογία Elliptical Symmetry, το οποίο βασίζεται σε κορυφαία υλικά, μεταξύ των οποίων και αντιστάσεις M-Resist Ultra της Mundorf. Η καμπίνα είναι κλειστού τύπου. Το ηχείο είναι διαθέσιμο στο κλασικό μαύρο χρώμα της σειράς A (Brushed Black) και η τιμή που ανακοίνωσε η εταιρία (για την αγορά των ΗΠΑ) είναι $21.800 το ζεύγος.

info: IGE S.A., τηλ.: 210-809.2520, https://www.igegroup.gr/, https://www.magico.net/