Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/12/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τέταρτη γενιά Young από την M2Tech.

Τέταρτη γενιά Young από την M2Tech.
2020/12/11, [δ.τ.]

Η M2Tech ανακοίνωσε πρόσφατα την τέταρτη γενιά του DAC/Προενισχυτή Young, η οποία περιλαμβάνει συμβατικές αλλαγές, ειδικά στο ψηφιακό κομμάτι, ένα πλήρες πακέτο εισόδων και ενισχυτή ακουστικών.
Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έδωσε η εταιρία στην δημοσιότητα, ο Young MkIV βασίζεται σε νέας γενιάς λύση της XMOS για το ψηφιακό interface και στον μετατροπέα ΑΚ4497, υποστηρίζοντας πλέον sample rates μέχρι 32-bit/768kHz και DSD512.
Οι δυνατότητες σύνδεσης είναι πολλές, με τρεις συμβατικές ψηφιακές εισόδους, ομοαξονική, οπτική και AES/EBU, είσοδο I2S με βάση το πρότυπο της PS Audio, υλοποιημένη με βύσμα HDMI, θύρα USB και δυνατότητα ασύρματου streaming μέσω Bluetooth/aptX. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Young και ως αναλογικό προενισχυτή, μέσω της αντίστοιχης, single ended εισόδου, ενώ έχει στη διάθεσή του single ended και balanced εξόδους καθώς και ενισχυτή ακουστικών (με στάδιο εξόδου ΑΒ) με το αντίστοιχο βύσμα (TRS, 6.4mm) στην πρόσοψη.
Η αισθητική και το user interface είναι τα γνωστά που έχουμε δει στην σειρά Rockstars της εταιρίας, η οποία περιλαμβάνει, ακόμη, έξι συσκευές, το phono Nash, τον τελικό Crosby, τον μετατροπέα A/D Joplin, τον ενισχυτή ακουστικών Marley, το ενεργό crossover Mitchell και το εξωτερικό τροφοδοτικό Van Der Graaf.

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, https://lnx.m2tech.biz/