Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 12/10/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Linn Majik DSM: Θα χρειαστείτε μόνο ηχεία!




Linn Majik DSM: Θα χρειαστείτε μόνο ηχεία!
2020/09/13, [εταιρικό website]

H Linn αναφέρει ότι το Majik DSM είναι ένα υπερπλήρες combo από το οποίο λείπουν μόνο τα ηχεία προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πακέτο που… τα κάνει όλα. Δεν έχει άδικο, μάλλον, αφού η λειτουργικότητα της συσκευής εκτείνεται από το ασύρματο streaming μέχρι το βινύλιο. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης έχει πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία από υπηρεσίες (Tidal, Qobuz, Spotify, Apple Music, Amazon Music, κλπ), όλες τις απαραίτητες δυνατότητες δικτύωσης (Ethernet, WiFi, Bluetooth), καθώς και σε ένα πακέτο ψηφιακών και αναλογικών εισόδων, οι οποίες του επιτρέπουν να αποτελέσει το κέντρο ενός πλήρους οικιακού ηχοσυστήματος.
Η Linn αναφέρει ότι έχει δοθεί μεγάλη σημασία στον σχεδιασμό του user interface και έτσι ο χρήστης έχει άμεση πρόσβαση σε όποια υπηρεσία ή πηγή επιθυμεί με το πάτημα ενός μόνο “έξυπνου” κουμπιού. Αυτή η ιδέα επιτρέπει στον χρήστη να παραμετροποιήσει την συσκευή του και να την προσαρμόσει στις ανάγκες και την σύνθεση των πηγών του. Εννοείται, ότι υπάρχει και η σχετική εφαρμογή για έλεγχο από έξυπνες συσκευές (τηλέφωνα και ταμπλέτες), ενώ το Majik DSM ενσωματώνει και την τεχνολογία Space Optimization, η οποία επιτρέπει την προσαρμογή του στην ακουστική του χώρου όπου αυτό θα εγκατασταθεί.
Το Majik DSM υποστηρίζει αναπαραγωγή μέχρι 24/192, διαθέτει συνολικά οκτώ εισόδους, εκ των οποίων η μία είναι HDMI v2.0 συμβατή με υλικό 4Κ, ενώ διαθέτει και θύρα USB (Type B). Ο χρήστης έχει στην διάθεσή του έξοδο ακουστικών και προενισχυτή phono MM. Το στάδιο ισχύος είναι διακοπτικό και αποδίδει 100W ανά κανάλι.