Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 07/12/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


GT220: Τα πρώτα ασύρματα in-ear της Grado.

GT220: Τα πρώτα ασύρματα in-ear της Grado.
2020/10/09, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής ακουστικών παρουσίασε πρόσφατα τα πρώτα του ασύρματα in-ear, εκμεταλλευόμενος την εμπειρία 65 ετών σε μια προσπάθεια να κατακτήσει έναν νέο και γρήγορα αναπτυσσόμενο τομέα της αγοράς.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, τα νέα ακουστικά, τα οποία έχουν κωδικό GT220, βασίζονται στο πιο δυνατό σημείο της Grado, δηλαδή στην ηχητική ποιότητα, για να ξεχωρίσουν από τον τεράστιο αριθμό ομοειδών προϊόντων. Χρησιμοποιούν ένα διάφραγμα 8 χιλιοστών και η εταιρία ισχυρίζεται ότι προσφέρουν σημαντικά καλύτερη ποιότητα, σε όλα τα μέρη φάσματος.
Τα GT220 βασίζονται σε Bluetooth v5.0 για την μετάδοση των δεδομένων από την πηγή και στην επικοινωνία μεταξύ της δεξιάς και της αριστερής κάψας (εξ ου και ο χαρακτηρισμός True Wireless Stereo, TWS), και υποστηρίζουν codecs aptX, AAC και SBC. Όταν χρησιμοποιούνται με smartphone επιτρέπουν την διαχείριση των κλήσεων μέσω χειριστηρίων αφής στην αριστερή κάψα, ενώ το media player ελέγχεται από αντίστοιχα χειριστήρια στην δεξιά.
Η Grado έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στο σχήμα των ακουστικών, ώστε αυτά να τοποθετούνται στο αυτί και να παραμένουν σταθερά στην σωστή θέση και έχει φροντίσει να έχουν μικρή μάζα (5gr) ώστε να μην κουράζουν. Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του τρεις διαφορετικές απολήξεις από σιλικόνη, ώστε η προσαρμογή να γίνεται τέλεια σε κάθε αυτί.
Η αυτονομία των GT220 είναι 6 ώρες με μια πλήρη φόρτιση και η θήκη που συνοδεύει τα ακουστικά προσφέρει 30 ώρες ακόμη. Η φόρτιση της θήκης μπορεί να γίνει είτε ασύρματα (μέσω φορτιστή συμβατό με το πρότυπο Qi), είτε συμβατικά, μέσω καλωδίου USB-C.

info: Audio Evolution, τηλ.: 210-959.6288, http://www.audioevolution.gr/, https://gradolabs.com/