Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 14/09/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα κορυφαία Media Player της Dune HD, ξανά στην ελληνική αγορά!


Τα κορυφαία Media Player της Dune HD, ξανά στην ελληνική αγορά!
2020/09/08, [δ.τ.]

Tα Media Player του πολύ γνωστού κατασκευαστή, επιστρέφουν δυναμικά στην ελληνική αγορά, από το Smart & Safe Shop και, πολύ σύντομα, θα μπορείτε να βρείτε στο φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας, το Dune HD Pro 4K II, το πρώτο High End Media Player με έξοδο εικόνας 4Kp60 HDR10+ που είναι παράλληλα και Android Smart TV box, με επεξεργαστή Realtek RTD1619.
Το σύνολο του hardware και software που απαρτίζει το Pro 4K II, επιτρέπει στον χρήστη να απολαύσει εικόνα HDR10+, YouTube 4K HDR, μενού BD 4K, BD 3D, έξοδο ήχου HD, και προσφέρει ευκολίες όπως Gbit Ethernet, WiFi 802.11ac 2T2R, δύο θύρες USB 3.0, SATA, είσοδο HDMI, 4GB RAM και 32GB flash.
Το “II” είναι, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, 77% ταχύτερο από το προγενέστερο μοντέλο (Pro 4K), διαθέτει 50% ταχύτερη GPU και περιλαμβάνει Android 9, με υποστήριξη εφαρμογών τελευταίας γενιάς. Προσφέρει πλήρη υποστήριξη μενού Blu-ray, seamless branching, για απόλυτα ομαλή αναπαραγωγή Blu-ray ISO, χωρίς διακοπές ήχου και εικόνας στις μεταβάσεις μεταξύ κεφαλαίων, ενώ ο απαιτητικός χρήστης θα βρει διαθέσιμες επαγγελματικές ρυθμίσεις εικόνας και εκτενή υποστήριξη συστημάτων smart home.
Η συσκευή βασίζεται σε λειτουργικό σύστημα Linux με υβριδικό υπόστρωμα Android (παράλληλη εκτέλεση των δυο λειτουργικών συστημάτων) και διαθέτει εξελιγμένη εφαρμογή mobile για iOS και Android.
Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το Dune HD Pro 4K II θα είναι διαθέσιμο την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, με τιμή €325,- (τιμή λιανικής με ΦΠΑ).

info: Smart & Safe Shop, τηλ.: 210-956.7723, https://sss.com.gr/, https://www.dune-hd.com/