Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 21/09/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Dual: Τα “MK II”, συνεχίζονται με το CS 600 Mk II.

Dual: Τα “MK II”, συνεχίζονται με το CS 600 Mk II.
2020/08/31, [δ.τ.]

Η Dual συνεχίζει την παρουσίαση αναβαθμισμένων μοντέλων της, τα οποία ξεχωρίζουν από το Mk II στον κωδικό. Σειρά, τώρα, έχει το κορυφαίο του μοντέλο, το CS 600, του οποίου η νέα έκδοση έχει μερικές ουσιώδεις αλλαγές σε σχέση με το αρχικό μοντέλο.
Με βάση τα όσα αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, η ουσία της αναβάθμισης βρίσκεται στο νέο πλατό, το οποίο τώρα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και έχει μεγαλύτερη μάζα που φθάνει τα 2.1kg και περισσότερη απόσβεση ώστε ελαχιστοποιούνται οι συντονισμοί. Η οδήγηση παραμένει η ίδια, μέσω ιμάντα, και υποστηρίζονται 33, 45 και 78σαλ.
Το CS 600 Mk II διαθέτει το νέο βραχίονα της Dual, ο οποίος σχεδιάστηκε ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. Η ανάρτηση είναι καρντανική με τέσσερα σημεία στήριξης και ισάριθμα ρουλμάν, το headshell κατασκευάζεται από ανθρακονήματα και προσφέρεται δυνατότητα ρύθμισης του VTA.
Το σασί είναι κατασκευασμένο από MDF, σε δύο φινιρίσματα (μαύρο και μαύρη λάκα πιάνου), ενώ από το αρχικό μοντέλο έχει διατηρηθεί το έδρανο, διαμέτρου 10 χιλιοστών με επιφάνειες τριβής από ορείχαλκο και τεφλόν (για τις κατακόρυφες δυνάμεις).

info: Ακουστική Κρήτης, τηλ.: 282-1097.508 (210-964.9420 για την Αθήνα), http://www.akoustiki-kritis.com/, https://www.dual-plattenspieler.eu/