Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 03/09/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ολοκληρωμένος Progression από τον D'Agostino.

Ολοκληρωμένος Progression από τον D'Agostino.
2020/03/28, [δ.τ.]

Συνδυάζοντας χαρακτηριστικά από τον προενισχυτή και τον τελικό ενισχυτή της σειράς Progression, ο ομώνυμος ολοκληρωμένος ενισχυτής είναι μια πιο... συμπαγής πρόταση αλλά διατηρεί την ουσία των σχεδιάσεων του δαιμόνιου D'Agostino.
Το σασί ακολουθεί την εξεζητημένη, ίσως, αλλά πολύ προσεγμένη σχεδιαστική γραμμή των υπόλοιπων συσκευών της σειράς, όντας φυσικά κορυφαίας ποιότητας και φιλοξενεί μια αρθρωτή σχεδίαση η οποία περιλαμβάνει ένα στάδιο προενίσχυσης με balanced τοπολογία, χωρίς πυκνωτές σύζευξης, ένα ψηφιακό στάδιο, το οποίο είναι προαιρετικό και περιλαμβάνει πλήρες πακέτο εισόδων, μεταξύ των οποίων θύρα USB και δυνατότητα σύνδεσης μέσω Ethernet και Wi-Fi, καθώς και ένα στάδιο ισχύος το οποίο αποδίδει 200W/8Ω και 400W/4V ανά κανάλι, βασισμένο σε μετασχηματιστή τροφοδοσίας με περιελίξεις που σχεδιάστηκαν, αρχικώς, για τον Momentum M400. Ένα άρθρωμα που μπορεί να τοποθετήσει ο χρήστης είναι και αυτό της φωνογραφικής κεφαλής (μόνο για MC).
Από πλευράς εισόδων/εξόδων στο αναλογικό πεδίο, υπάρχουν δύο single ended και τρεις balanced είσοδοι, balanced έξοδος προενισχυτή, δυνατότητα pass-through για χρήση σε περιβάλλον οικιακού κινηματογράφου, με το τηλεχειριστήριο να συνδέετ

info: IGE S.A., τηλ.: 210-809.2520, https://www.igegroup.gr/, https://dandagostino.com/