Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/12/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα έκδοση του Soloist από την Burson.

Νέα έκδοση του Soloist από την Burson.
2020/09/24, [εταιρικό website]

Η πρώτη γενιά του ενισχυτή ακουστικών της Burson παρουσιάστηκε το 2005 και ήταν από τις συσκευές που έβαλε την εταιρία στην αγορά, περιλαμβάνοντας μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως το ρυθμιστικό στάθμης τύπου κλίμακας, ένα κύκλωμα με διακριτούς ημιαγωγούς και ένα στάδιο ισχύος σε τάξη Α. Πριν από λίγο καιρό, ανακοινώθηκε η πλέον πρόσφατη και αναβαθμισμένη εκδοχή του, με κωδικό 3X Performance.
Η νέα συσκευή έχει σοβαρές δυνατότητες ισχύος, φθάνοντας τα 4000mW μέσω της single ended εξόδου και τα 8000mW μέσω της balanced εξόδου, ενώ, παράλληλα, η εταιρία αναφέρει ότι μπορεί να οδηγήσει ακουστικά πολύ υψηλής ευαισθησίας χωρίς προβλήματα θορύβου.
Το κύκλωμα του Soloist 3X Performance βασίζεται σε τρία τροφοδοτικά MCPS (max Current Power Supply) και στο ρυθμιστικό στάθμης MUSES72320, του οποίου η αρχιτεκτονική (με κλίμακα αντιστάσεων) εξασφαλίζει, όπως αναφέρει η Burson, εξαιρετική ισορροπία και διαχωρισμό καναλιών, για κορυφαία στερεοφωνική εικόνα.
Η συσκευή προσφέρει ρύθμιση του κέρδους σε τρία επίπεδα, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε τύπο ακουστικών (και κάθε τελικό ενισχυτή που θα συνδεθεί στις εξόδους του), ενώ σε περίπτωση που ακολουθεί συσκευή με δυνατότητα ρύθμισης της στάθμης, το 72320 μπορεί να παρακαμφθεί.

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, https://www.bursonaudio.com/