Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/10/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


BR-20: Νέος προενισχυτής από την Bryston.

BR-20: Νέος προενισχυτής από την Bryston.
2020/10/08, [δ.τ.]

Περιλαμβάνοντας τα φημισμένα αναλογικά προενισχυτικά κυκλώματα της εταιρίας, τον κορυφαίο της DAC και διαθέτοντας δυνατότητες streaming, ο BR-20 είναι ο κορυφαίος προενισχυτής της Bryston, προσφέροντας -εκτός από ποιότητα- και μεγάλη ευελιξία, με 14 αναλογικές και ψηφιακές εισόδους και δυνατότητα σύνδεσης με τις υπηρεσίες Qobuz και Tidal.
Έχοντας προγραμματιστεί να ονομάζεται BR-18, ο νέος προενισχυτής μετονομάστηκε σε BR-20, ως φόρος τιμής στον Brian Russel, το πρόεδρο της εταιρίας που απεβίωσε μέσα στο 2020. Τα αναλογικά κυκλώματα του προενισχυτή, βασίζονται στην κλασική, δοκιμασμένη και εξελισσόμενη εδώ και χρόνια αρχιτεκτονική, η οποία βασίζεται σε απομονωτές υλοποιημένους με διακριτά εξαρτήματα με πολύ χαμηλή αρμονική παραμόρφωση (κάτω από το 0,0006%). Το κύκλωμα είναι πλήρως ισορροπημένο ώστε να εξασφαλίζεται χαμηλός θόρυβος και πολύ καλές επιδόσεις CMRR.
Το DAC που χρησιμοποιεί ο προενισχυτής μπορεί να διαχειριστεί σήματα 384/24 και DSD256 και έχει την ασυνήθιστη δυνατότητα να μπορεί να δεχτεί σήματα DSD μέσω θύρας HDMI.
Συνοδεύεται από ένα streamer/media player το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει playback αρχείων μέχρι 384kHz/DSD128, ενώ διαθέτει και θύρα USB v3.0 για την σύνδεση αποθηκευτικών μέσων. Η σύνδεση με το οικιακό δίκτυο γίνεται μέσω Ethernet.
Το πακέτο του προενισχυτή συμπληρώνεται από έναν ισχυρό ενισχυτή ακουστικών, με πολύ χαμηλή αντίσταση εξόδου, ώστε να μπορεί να οδηγήσει ακόμη και τα πιο απαιτητικά ακουστικά.
Ο BR-20 αναμένεται προς το τέλος της χρονιάς, με τιμή κοντά στα $6.000,- δολάρια στην αγορά των ΗΠΑ.

info: Solid Foundation, τηλ.: 210-956.8738, http://www.solidfoundation.gr/, http://www.bryston.com/