Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/09/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Auralic παρουσίασε την σειρά G2.1.

Η Auralic παρουσίασε την σειρά G2.1.
2020/06/01, [δ.τ.]

Η Auralic ανακοίνωσε, στις αρχές του καλοκαιριού το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της, πολύ επιτυχημένης κατά τα φαινόμενα, σειράς G2, η οποία πλέον αποκτά τον κωδικό G2.1 και θα περιλαμβάνει, αρχικώς, το streamer Aries G2.1, τον DAC Vega G2.1 και το upsampler Sirius G2.1, ενώ είναι διαθέσιμο και το master clock Leo GX.1.
Σε ό,τι αφορά το περίβλημα των συσκευών, η Auralic χρησιμοποιεί μια αρχιτεκτονική “σασί-σε-σασί” με το εξωτερικό να είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και το εσωτερικό από χαλκό. Η εταιρία αναφέρει ότι αυτή η προσέγγιση βελτιώνει τις επιδώσεις σε θέματα θωράκισης από τον θόρυβο. Η κατασκευή συμπληρώνεται από μια μεταλλική βάση μεγάλης μάζας η οποία περιλαμβάνει και τα τέσσερα σημεία στήριξης των συσκευών.
Αλλαγές έχουν γίνει, φυσικά, και στο εσωτερικό των συσκευών. Το Aries G2.1 διαθέτει θύρα USB με μεγαλύτερη ευελιξία και συμβατότητα, ώστε να επιτρέπει συνδέσεις με πολύ περισσότερες συσκευές άλλων κατασκευαστών και η θύρα για σύνδεση σκληρών δίσκων παρέχει μεγαλύτερη ισχύ (επομένως μπορεί να συνεργαστεί με μεγαλύτερη ποικιλία δίσκων.
Οι συσκευές υποστηρίζονται από το λογισμικό ελέγχου/διαχείρισης Lightning OS 7.0, το οποίο προσφέρει δυνατότητες αναπαραγωγής CD και ripping, αρκεί ο χρήστης να συνδέσει ένα αντίστοιχο transport σε κάποια από τις διαθέσιμες θύρες USB. Το λογισμικό για το ripping διαβάζει κάθε τομέα του δίσκου αρκετές φορές ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή ακρίβεια στην μεταφορά των δεδομένων στην μνήμη της συσκευής, από όπου πραγματοποιείται, τελικώς, το playback, εξασφαλίζοντας πολύ χαμηλό jitter και απόδοση πολύ υψηλότερη από συμβατικά players με πολύ υψηλότερες τιμές, αναφέρει η Auralic.

info: Aurion Image&Sound, τηλ.: 210-808.8902, http://www.aurion.gr/, ΗχοΕπιλογή, τηλ.: 210-685.0007, https://www.ihoepilogi.gr/, http://www.auralic.com/