Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/05/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Audio Research: Νέα έκδοση του Reference Phono 3.

Audio Research: Νέα έκδοση του Reference Phono 3.
2020/03/09, [δ.τ.]

Η εταιρία ανακοίνωσε, πριν από λίγο καιρό, μια σειρά από αλλαγές στον κορυφαίο προενισχυτή phono που διαθέτει, τον Reference Phono 3. H νέα έκδοση θα αναγνωρίζεται από την κατάληξη SE και ακολουθεί μια παρόμοια αλλαγή που έγινε και στον προενισχυτή line της σειράς, ο οποίος αναβαθμίστηκε σε Reference 6SE.
Ο Phono 3SE αντικαθιστά στον κατάλογο της Audio Research τον “σκέτο” Phono 3, μια συσκευή η οποία παρουσιάστηκε το 2016 και, όπως αναφέρει η εταιρία, κέρδισε την αναγνώριση από την αγορά. Η έκδοση SE, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, έχει βασιστεί στην εμπειρία της εταιρίας από τον σχεδιασμό της σειράς Reference 160 και περιλαμβάνει αλλαγές στην εσωτερική καλωδίωση και στα υλικά, αλλαγές οι οποίες φέρνουν την απόδοση της συσκευής σε πολύ υψηλότερο επίπεδο καθώς επιδρούν στον τρόπο που χειρίζεται τα πολύ χαμηλής στάθμης σήματα που προέρχονται από τις κεφαλές.
Ο προενισχυτής βασίζεται σε ένα ένα κύκλωμα με τρεις λυχνίες 6Η30 ανά κανάλι, ενώ σε ένα ζευγάρι 6H30/6550WE χρησιμοποιείται στο κύκλωμα σταθεροποίησης του τροφοδοτικού. Εξωτερικά, η νέα έκδοση δεν έχει διαφορές (με εξαίρεση την διαφορετική ονομασία, η οποία βρίσκεται στην πίσω πλευρά). Αυτό σημαίνει ότι ο προενισχυτής διατηρεί το user interface του αρχικού μοντέλου, με την οθόνη φθορισμού και τους έξι διακόπτες για την ενεργοποίηση των διάφορων λειτουργιών, θα προσφέρει δυνατότητα επιλογής κέρδους και φορτίου για τις κεφαλές, επιλογής αποέμφασης (RIAA/Columbia/Decca) καθώς και δυνατότητα προβολής των ωρών λειτουργίας των λυχνιών.
Ο Reference Phono 3SE διαθέτει δύο εισόδους single ended για την σύνδεση ισάριθμων κεφαλών και δύο εξόδους με δυνατότητα λειτουργίας σε single ended/balanced μορφή για την σύνδεση με τον προενισχυτή. Διαθέτει, επίσης, πλήρες τηλεχειριστήριο.
Οι κάτοχοι του αρχικού Reference Phono 3 θα μπορούν να αναβαθμίσουν την συσκευή τους, απευθυνόμενοι στους κατά τόπους αντιπροσώπους. Το σχετικό κιτ αναμένεται να στοιχίζει περί τις 3.000 δολάρια.

info: Sonus ΗiFi, τηλ.: 210-866.0057, http://www.sonus-hifi.gr/, https://www.audioresearch.com/