Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/12/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


ST60: Το πρώτο network player της Arcam.

ST60: Το πρώτο network player της Arcam.
2020/09/16, [δ.τ.]

Το ST60 δίνει πρόσβαση σε όλες τις δημοφιλείς διαδικτυακές υπηρεσίες streaming και μπορεί να διαχειριστεί τα media που βρίσκονται στο οικιακό δίκτυο, αποτελώντας ένα ιδανικό front-end για κάθε συμβατικό ηχητικό σύστημα.
Ο χρήστης έχει πρόσβαση σε streams από Deezer, Napster, Qobuz, Spotify και Tidal και μπορεί να χειριστεί την συσκευή μέσω Roon. Παράλληλα έχει πρόσβαση σε πόρους του οικιακού δικτύου, αρκεί να είναι συμβατοί με UPnP. Ο κατάλογος με τα συμβατά αρχεία περιλαμβάνει AIFF, ALAC, FLAC και WAV, με το ψηφιακό μέρος της συσκευής να βασίζεται στον μετατροπέα d/a ESS9038, τεχνολογίας Sabre, ο οποίος υποστηρίζει ανάλυση μέχρι 32-bit/192kHz.
Από πλευράς δυνατοτήτων σύνδεσης, υπάρχει δυνατότητα ενσύρματης (Ethernet) και ασύρματης σύνδεσης (Wi-Fi με διπλή κεραία) με το δίκτυο, καθώς επίσης και θύρα USB για σύνδεση εξωτερικών αποθηκευτικών μέσων ενώ, για την σύνδεση με το υπόλοιπο σύστημα, υπάρχει single ended και balanced αναλογική έξοδος καθώς επίσης και συμβατικές ψηφιακές έξοδοι (ομοαξονική και οπτική).
Η συσκευή είναι συμβατή με Chromecast και AirPlay 2 και ο χειρισμός της μπορεί να γίνει μέσω ειδικής εφαρμογής της Arcam (MusicLife, συμβατή με Android και iOS) αλλά και από συμβατικό τηλεχειριστήριο.

info: All About Audio Video, τηλ.: 213-0998.206, http://www.allaboutav.gr/, https://www.arcam.co.uk/