Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 24/06/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η M2Tech ανακοίνωσε την δεύτερη έκδοση του Marley.

Η M2Tech ανακοίνωσε την δεύτερη έκδοση του Marley.
2019/05/30, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό την έκδοση “MkII” του ενισχυτή ακουστικών Marley, δίνοντας έμφαση στην ευκολία χρήσης, ενώ παράλληλα διατηρούνται όλες οι δυνατότητες που έκαναν το αρχικό μοντέλο ένα πολύ επιτυχημένο προϊόν. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρία, οι δυνατότητες του Marley MkII είναι προσβάσιμες τόσο από την πρόσοψη της συσκευής (μέσω του γνωστού user interface με την οθόνη OLED), όσο και μέσω τηλεχειριστηρίου το οποίο είναι το ίδιο με αυτό που η εταιρία χρησιμοποιεί στους Young MkIII και Nash. Επιπροσθέτως, υπάρχει δυνατότητα ελέγχου μέσω Bluetooth, με την χρήση εφαρμογής που είναι διαθέσιμης για περιβάλλον Android και iOS.
O Marley MkII διαθέτει συμβατική, single ended (TRS, 6.4mm) και balanced (4-Pin XLR) έξοδο και κύκλωμα ισχύος υλοποιημένο με διακριτά εξαρτήματα και στάδιο εισόδου με FET. Η M2Tech αναφέρει ότι χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας, μεταξύ των οποίων αντιστάσεις χαμηλής αυτεπαγωγής (τεχνολογίας SMD), πυκνωτές πολυεστέρα και το γνωστό ρυθμιστικό στάθμης MUSES72320 της JRC. Βασισμένος σε σταθεροποιημένο (επίσης με διακριτά εξαρτήματα) τροφοδοτικό, ο νέος Marley μπορεί να αποδώσει στάθμες μέχρι 10Vrms με ακουστικά υψηλής αντίστασης και ανεβαίνει μέχρι τα 9Vrms με ακουστικά 8Ω. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών τιμών αντίστασης εξόδου (Low-Z, 10Ω και 47Ω), ώστε να προσαρμόσει τον ενισχυτή στα ακουστικά του.
Στις δυνατότητες του Marley MkII περιλαμβάνεται ρυθμιστικό τονικότητας τριών περιοχών και κύκλωμα cross-feed. Από πλευράς δυνατοτήτων σύνδεσης περιλαμβάνονται single-ended και balanced είσοδοι, έξοδος Tape καθώς επίσης και έξοδος για σύνδεση με τελικό ενισχυτή. Ο νέος ενισχυτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το εξωτερικό τροφοδοτικό της M2Tech, το Van Der Graaf MkII.