Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/04/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέο phono E-Glo από την European Audio Team.


Νέο phono E-Glo από την European Audio Team.
2019/02/22, [δ.τ.]

Ο E-Glo Petit είναι μια περισσότερο οικονομική εκδοχή του επιτυχημένου E-Glo S της EAT, βασισμένος σε υβριδικό κύκλωμα ημιαγωγών και λυχνιών, χωρίς ολοκληρωμένους τελεστικούς ενισχυτές αλλά, όπως αναφέρει η ίδια η εταιρία, περιορισμένες διαστάσεις και πολύ καλό ήχο.
Με βάση τα στοιχεία που δίνει η EAT, ο Petit είναι σχεδιασμένος γύρω από ένα προσεγμένο τροφοδοτικό το οποίο διατηρεί συνεχώς σε λειτουργία τις δύο διπλοτριόδους 12ΑΧ7, ώστε να αποδίδουν το μέγιστο αμέσως και εξασφαλίζει πολύ υψηλή τάση ανόδου ώστε να τις διατηρεί στην βέλτιστη περιοχή γραμμικής λειτουργίας. Το υπόλοιπο κύκλωμα βασίζεται σε ημιαγωγούς και συγκεκριμένα στα ειδικής χρήσης, πολύ χαμηλού θορύβου J-FET 2SK209, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακό λόγο σήματος προς θόρυβο, ο οποίος φθάνει τα 87dB(Α) (1kHz) και τα 70dB (20Hz-20kHz). Σύμφωνα με την εταιρία αυτή είναι η καλύτερη επίδοση, σήμερα, στην αγορά, για προενισχυτή phono που χρησιμοποιεί λυχνίες.
Ο E-Glo Petit μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κεφαλές κινητού μαγνήτη και κινητού πηνίου και προσφέρει σοβαρές δυνατότητες ρύθμισης, περιλαμβάνοντας έξι διαφορετικές επιλογές κέρδους, μεταξύ 40 και 70dB, οκτώ ρυθμίσεις αντίστασης εισόδου από τα 10Ω, μέχρι τα 1200Ω για κεφαλές MC και από τα 30Ω μέχρι τα 75kΩ για κεφαλές MM και έξι ρυθμίσεις χωρητικότητας, στην περιοχή 50-620pF. Ο προενισχυτής προσφέρει, ακόμη, υποηχητικό φίλτρο (20Hz, 18dB/oct). Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του μια είσοδο και μια έξοδο, αμφότερες single ended (RCA). Η ακρίβεια αποέμφασης RIAA είναι 0.1dB (20Hz-20kHz) και η αρμονική παραμόρφωση 0.15% (με κέρδος 45dB).
Η συσκευή είναι διαθέσιμη με ξύλινες πλευρικές επιφάνειες, σε δύο φινιρίσματα, μαύρη λάκα πιάνου και Macasar.

info: The Maestros by Εxclusive Audio, τηλ.: 210-671.0851, http://www.exclusiveaudio.gr/, https://www.europeanaudioteam.com/