Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/05/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


RX-V385: Οικονομικός Ραδιοενισχυτής AV από την Yamaha.




RX-V385: Οικονομικός Ραδιοενισχυτής AV από την Yamaha.
2018/04/09, [δ.τ.]

Με τον RX-V385, η Yamaha απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια συσκευή με όλες τις απαραίτητες δυνατότητες, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες ενός βασικού πολυκαναλικού συστήματος οικιακής διασκέδασης, εύκολη στην χρήση και με χαμηλό κόστος. Η πρότασή της περιλαμβάνει ένα πλήρες πακέτο διαχείρισης σημάτων εικόνας, με δυνατότητα χειρισμού σημάτων 4K UHD/HDR και συμβατότητα με BT.2020 μέσω HDMI/HDCP 2.2 (τέσσερις είσοδοι, μία έξοδος) το οποίο, επιπροσθέτως, μπορεί να πραγματοποιήσει audio streaming μέσω Bluetooth και διαθέτει 5.1 κανάλια για την υλοποίηση ενός πολυκαναλικού ηχητικού συστήματος.
Η Yamaha έχει εξοπλίσει τον ενισχυτή με τους γνωστούς ψηφιακούς αλγόριθμους CINEMA DSP οι οποίοι επιτρέπουν την αναπαραγωγή soundtrack Dolby TrueHD και DTS-HD Master και προσφέρει την δυνατότητα διενίσχυσης των κυρίως ηχείων σε συστήματα με λιγότερα κανάλια (2.1 ή 3.1), μια δυνατότητα την οποία το προηγούμενο μοντέλο, RX-V383, δεν διέθετε. Βελτιώσεις έχουν γίνει, επίσης, στους ακροδέκτες σύνδεσης των ηχείων οι οποίοι τώρα επιτρέπουν την χρήση ακροδεκτών τύπου “μπανάνα”.
Ο ενισχυτής κάνει την ζωή του χρήστη πιο εύκολη, κατά την διαδικασία της εγκατάστασης, καθώς ενσωματώνει την τεχνολογία ρύθμισης YPAO, η οποία πραγματοποιεί ακουστική ανάλυση του χώρου και της θέσης των ηχείων και ρυθμίζει αυτόματα τις αντίστοιχες παραμέτρους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

info: Φ.Νάκας, τηλ.: 210-668.6000, http://www.nakas.gr/, http://europe.yamaha.com/