Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/11/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Sonos παρουσίασε soundbar γενικής χρήσης.


Η Sonos παρουσίασε soundbar γενικής χρήσης.
2018/06/06, [δ.τ.]

Το Beam είναι ένα soundbar το οποίο φιλοδοξεί να συνδυάσει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται ώστε να καλύψει τις ανάγκες του χρήστη που θέλει καλό κινηματογραφικό ήχο, καλή απόδοση σε δικαναλικό, μουσικό υλικό, δυνατότητες streaming και multiroom και, εννοείται, όλα τα πλεονεκτήματα που έχει το οικοσύστημα της Sonos. Η συσκευή υποστηρίζει πάνω από 80 υπηρεσίες streaming, είναι συμβατό με τους δημοφιλείς ψηφιακούς βοηθούς και συνεργάζεται με το AirPlay 2 της Apple.
Το γεγονός ότι το Beam είναι μέρος της συνολικής αρχιτεκτονικής της Sonos, επιτρέπει στον χρήστη να δομήσει το σύστημά του με πολλούς τρόπους. Έτσι, για παράδειγμα, μπορεί να εγκαταστήσει δύο One σε ρόλο περιφερειακών ηχείων, ένα υπογούφερ SUB για καλύτερες χαμηλές συχνότητες και να ενσωματώσει το soundbar σε ένα πλήρες σύστημα multiroom, ελέγχοντάς το είτε μέσω της γνωστής εφαρμογής της εταιρίας, είτε μέσω φωνητικών εντολών, είτε, τέλος, μέσω εφαρμογών τρίτων (Spotify, Audible, Pandora, Tidal). Η εταιρία αναφέρει, επίσης, ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός συσκευών, όπως συμβατικά τηλεχειριστήρια και χειριστήρια οικιακού αυτοματισμού τα οποία είναι πιστοποιημένα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
Το Beam βασίζεται σε τέσσερα οβάλ μεγάφωνα πλήρους φάσματος τα οποία φορτίζονται από τρεις παθητικούς ακτινοβολητές και σε ένα τουίτερ για την απόδοση των πολύ υψηλών συχνοτήτων.

info: ΑVision, τηλ.: 210-9577.030, http://www.avision.gr/, http://www.sonos.com/