Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/09/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Στις 8 και 9 Οκτωβρίου το 9ο Συνέδριο “Ακουστική 2018”.


Στις 8 και 9 Οκτωβρίου το 9ο Συνέδριο “Ακουστική 2018”.
2018/09/18, [δ.τ.]

To 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Ακουστική 2018", διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ακουστικής ΕΛ.ΙΝ.Α (μέλος της European Acoustics Association Ε.Α.Α.), τη Δευτέρα 8 και Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Οι Συνεδρίες θα καλύψουν θέματα στις ακόλουθους περιοχές:
Ψηφιακή Επεξεργασία Ήχου, Κτιριακή Ακουστική, Γενική Ακουστική, Υποβρύχια Ακουστική, Ακουστική και Εκπαίδευση, Έλεγχος Θορύβου και Δονήσεων, Επεξεργασία Ομιλίας και Λόγου, Ακουστικές Μετρήσεις, Εκπομπές και Υλικά, Μουσική Ακουστική, Περιβαλλοντική Ακουστική, Αρχαιολογική Ακουστική.
Το συνέδριο θα ξεκινήσει την Δευτέρα το πρωΐ (10:30) με την κεντρική ομιλία η οποία θα έχει τίτλο “Άγνωστες Πτυχές στην Ιστορία της Ακουστικής”. Ομιλητής θα είναι ο κύριος Δημήτρης Σκαρλάτος (τ. Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών). Η λήξη του συνεδρίου, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, θα σηματοδοτηθεί από την ειδική συνεδρία με τίτλο “Εξελίξεις στην τεχνολογία του ήχου” η οποία είναι ανοικτή προς όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και τους φοιτητές. Η συνεδρία περιλαμβάνει προσκεκλημένη ομιλία του Prof. (em.), Jens Blauert με τίτλο: "The human auditory system as a cybernetic aggregate". Θα ακολουθήσουν τεχνικές παρουσιάσεις από τις εταιρίες Accusonus και Dialog Semiconductor που δραστηριοποιούνται τοπικά στην τεχνολογία του ήχου.
Πληροφορίες για το πρόγραμμα και την εγγραφή στο συνέδριο, δίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα του.