Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/11/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Τα προϊόντα της Fezz Audio στην ελληνική αγορά.


Τα προϊόντα της Fezz Audio στην ελληνική αγορά.
2018/11/18 [δ.τ.]

Η Fezz Audio είναι μια εταιρία από την Πολωνία η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή λαμπάτων ενισχυτών με προσιτές τιμές. Τα προϊόντα της είναι, πλέον, διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από την Chameleon Audio.
Ο κατάλογος με τα προϊόντα της εταιρίας περιλαμβάνει αυτή την στιγμή πέντε μοντέλα τα οποία βασίζονται όλα σε λυχνίες. Από αυτά, τα τέσσερα (Silver Luna Prestige, Titania, Mira Ceti και Alpha Lupi) είναι ολοκληρωμένοι ενισχυτές ενώ το πέμπτο (Omega Lupi) είναι ενισχυτής ακουστικών.
Σε γενικές γραμμές, οι Πολωνοί φαίνεται να συμπαθούν ιδιαίτερα τις push-pull σχεδιάσεις καθώς τα τέσσερα από τα πέντε κυκλώματά τους βασίζονται σε αυτό το είδος σταδίου εξόδου και χρησιμοποιούν λυχνίες ισχύος EL32, KT88 και PCL86. Ο μοναδικός ενισχυτής που βασίζεται σε single ended στάδιο εξόδου είναι ο Mira Ceti ο οποίος χρησιμοποιεί μια 300B ανά κανάλι και είναι ένας από τις λίγους λαμπάτους της αγοράς ο οποίος διαθέτει δακτυλιοειδείς μετασχηματιστές εξόδου (με την απόκριση να φθάνει μέχρι τα 65kHz).
Οι ενισχυτές της Fezz είναι ακούντως ισχυροί, με τον Silver Luna Prestige να αποδίδει 35W ανά κανάλι (2x EL34), τον Titania 45W ανά κανάλι (2xKT88) και τον Alfa Lupi 10W ανά κανάλι (PCL86). Όλοι οι ενισχυτές βασίζονται σε κυκλώματα αυτόματης πόλωσης και, με εξαίρεση τον ενισχυτή ακουστικών, διαθέτουν τρεις εισόδους στάθμης line.
Η Chameleon Audio ανακοίνωσε ότι στην εφετινή έκθεση Ήχος Εικόνα θα είναι διαθέσιμος προς ακρόαση ο ενισχυτής ακουστικών Omega Lupι, μια σχεδίαση βασισμένη σε λυχνίες PCL86 (τόσο για το στάδιο οδήγησης όσο και για το στάδιο ισχύος), η οποία αποδίδει 250mW ανά κανάλι σε ακουστικά με ονομαστική αντίσταση 32Ω-600Ω.

info: Chameleon Audio, τηλ.: 213-027.7796, http://www.chameleonracks.com/, https://fezzaudio.com/