Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 11/06/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέοι τελικοί από την Cary Audio.




Νέοι τελικοί από την Cary Audio.
2018/04/20, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής παρουσίασε την εξέλιξη της σειράς SA, με δύο μοντέλα, τον δικαναλικό SA-200.2 ES και τον μονομπλόκ SA-500.1 ES. Και οι δύο ενισχυτές βασίζονται σε ημιαγωγούς, χρησιμοποιούν αρθρωτή αρχιτεκτονική και προσφέρουν, αναφέρει η Cary, βελτιώσεις στην ηχητική απόδοση και την παροχή ρεύματος σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.
O SA-200.2 ES αποδίδει 200W ανά κανάλι σε φορτία 8Ω και 350W/4Ω, ενώ ο SA-500.1 SE αποδίδει 500/1000W σε φορτίο 8Ω/4Ω. Και οι δύο ενισχυτές είναι εξοπλισμένοι με single ended και balanced εισόδους, παραμένουν σταθεροί σε χαμηλά φορτία και διαθέτουν δυναμικό περιθώριο 3dB.
Με βάση τις λεπτομέρειες που δίνει η εταιρία, στην κατασκευή των ενισχυτών έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά ακριβείας (όπως αντιστάσεις ακριβείας μεταλλικού φιλμ, “ακόμη και σε μέρη του κυκλώματος που δεν χρειάζεται”, αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου). Σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει στις επιφάνειες ψύξης οι οποίες είναι κατά 50% μεγαλύτερες σε σχέση με τις προηγούμενες σχεδιάσεις. Το πρώτο στάδιο βασίζεται σε μονολιθικό ολοκληρωμένο, το οποίο εξασφαλίζει καλύτερη θερμική σταθερότητα και χαμηλότερες παραμορφώσεις, αναφέρει η εταιρία.
Αλλαγές έχουν γίνει και στα τροφοδοτικά (για καλύτερη απόδοση χαμηλά και καλύτερη οδήγηση δύσκολων φορτίων). Συνολικά, αναφέρει η Cary, οι νέοι ενισχυτές έχουν καλύτερη στερεοφωνική εικόνα και χαμηλότερη στάθμη θορύβου. Και οι δύο ενισχυτές είναι ήδη διαθέσιμοι. Οι τιμές για την αμερικανική αγορά είναι $4.495 (SA-200.2 ES) και $4.995 (SA-500.1).