Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 20/01/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Έφτασε στην ελληνική αγορά η σειρά Reva της Wharfedale.

Έφτασε στην ελληνική αγορά η σειρά Reva της Wharfedale.
2016/12/28, [δ.τ.]

H σειρά ηχείων Reva της Wharfedale είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από το τέλος της περασμένης χρονιάς. Περιλαμβάνει πέντε μοντέλα, δύο βάσης, δύο δαπέδου και ένα κεντρικό και η αισθητική της ξεχωρίζει καθώς βασίζεται σε καμπίνες με καμπυλωμένες πλευρές, τις οποίες έχει επιμεληθεί το τμήμα βιομηχανικού σχεδιασμού της εταιρίας με επικεφαλής τον David McNeil. Τα ηχεία κατασκευάζονται από επάλληλες στρώσεις ξύλου οι οποίες, στη συνέχεια διαμορφώνονται κάτω από ισχυρή πίεση, εν θερμώ, ώστε να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο προφίλ το οποίο -σύμφωνα με την Wharfedale προσφέρει καλύτερη στεγανότητα, ακαμψία και μείωση των στάσιμων κυμάτων στο εσωτερικό. Ο σχεδιασμός της καμπίνας συμπληρώνεται από τον αυλό ανάκλασης των χαμηλών, ο οποίος ακτινοβολεί προς την βάση του ηχείου και εκτονώνεται, τελικώς από μια σχισμή που δημιουργείται μεταξύ του τελευταίου και της βάσης του (μια προσέγγιση που την βλέπουμε όλο και πιο συχνά, τελευταίως).
Σε ότι αφορά τις μονάδες, όλα τα ηχεία της σειράς Reva βασίζονται σε ένα τουίτερ υφασμάτινου θόλου 25 χιλιοστών ο οποίος έχει υποστεί επεξεργασία με κάποιο ειδικό υλικό απόσβεσης και σε μιντ/γούφερ με κώνο από πλέγμα υαλονημάτων τα οποία αναπτύχθηκαν με βάση τις ιδιότητες της συγκεκριμένης καμπίνας. Τα μοντέλα βάσης χρησιμοποιούν μονάδες 115 και 125 χιλιοστών (Reva-1 και Reva-2 αντιστοίχως) ενώ τα μοντέλα δαπέδου είναι σχεδιάσεις 2.5 δρόμων και περιλαμβάνουν μια μονάδα 115 χιλιοστών για την απόδοση των μεσαίων/χαμηλών και δύο μονάδες 125 ή 150 χιλιοστών για την απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων (Reva-3 και Reva-4 αντιστοίχως). Τα φίλτρα που χρησιμοποιούνται σε όλα τα ηχεία της σειράς είναι Linkwitz-Riley τέταρτης τάξης.
Αυτή τη στιγμή, είναι διαθέσιμα προς επίδειξη και πώληση τα μοντέλα Reva-2, Reva-3 και Reva-4, με τιμές €1030,-, €1615,- και €2098,- αντιστοίχως.

info: Φ.Νάκας, τηλ.: 210-668.6000, http://www.nakas.gr/, http://www.wharfedale.co.uk/