Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρσκευή, 30/06/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέος DAC/Ενισχυτής ακουστικών από την Sennheiser.

Νέος DAC/Ενισχυτής ακουστικών από την Sennheiser.
2017/05/01, [δ.τ.]

Η εταιρία ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό μια ακόμη προσθήκη στη σειρά των audiophile προϊόντων της, τον ενισχυτή ακουστικών HDV 820. Ο νέος ενισχυτής είναι μια fully balanced σχεδίαση, βασισμένη στον πρώτο DAC/Ενισχυτή ακουστικών της Sennheiser, τον HDVD 800, διαχειρίζεται σήματα μέχρι 32/384 και διαθέτει single ended και balanced εξόδους.
Το ψηφιακό μέρος του HDV 820 βασίζεται σε ολοκληρωμένο της ESS και εκτός από streams PCM μπορεί να διαχειριστεί και DSD μέχρι DSD256 (4x). Το αναλογικό τμήμα της συσκευής, τόσο το στάδιο της προενίσχυσης όσο και το στάδιο του τελικού ενισχυτή, προέρχεται από τον HDVD 800 αλλά, με βάση τα όσα αναφέρει η εταιρία, είναι βελτιωμένο σε σχέση με την αρχική έκδοση του κυκλώματος. Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του μια έξοδο με βύσμα Neutrik Combo (XLR3/TRS 6.4mm) για ακουστικά τα οποία υποστηρίζουν single ended σύνδεση, μια έξοδο XLR4 για ακουστικά τα οποία υποστηρίζουν balanced σύνδεση και δύο εξόδους με βύσματα Pentaconn 4mm (TRRRS) για -επίσης balanced- σύνδεση ακουστικών που χρησιμοποιούν αυτό το είδος βύσματος. Από πλευράς εισόδων, ο ενισχυτής προφέρει ψηφιακή ομοαξονική και οπτική, θύρα USB καθώς και αναλογικές εισόδους (RCA/XLR).
Ταυτόχρονα με τον HDV 820, η Sennheiser παρουσίασε και ένα νέο καλώδιο για balanced σύνδεση ακουστικών, με κωδικό CH 800 P. Είναι τερματισμένο με βύσμα Pentaconn προς την πλευρά του ενισχυτή και βύσματα ODU προς την πλευρά των ακουστικών. Η εταιρία προτείνει το συγκεκριμένο καλώδιο για κορυφαία μοντέλα ακουστικών της όπως το HD 800 και το HD 800 S. Και τα δύο προϊόντα αναμένονται στην αγορά μετά τον Ιούλιο του 2017.

info: Φ.Νάκας, τηλ.: 210-668.6000, http://www.nakas.gr/, http://www.sennheiser.com/