Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/11/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ξεκινά το Ήχος Εικόνα Show 2017.


Ξεκινά το Ήχος Εικόνα Show 2017.
2017/11/21, [εταιρικό website]

Το διήμερο Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η εφετινή έκθεση “Ήχος Εικόνα Show 2017” κατά την διάρκεια της οποίας οι audiophiles μπορούν να δουν από κοντά και να ακούσουν συσκευές ήχου υψηλού επιπέδου. Το Show θα φιλοξενηθεί, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel.
Με βάση τα στοιχεία που έχει δώσει στη δημοσιότητα ο διοργανωτής, η έκθεση θα καταλαμβάνει περισσότερα από πενήντα δωμάτια (περιλαμβανόμενων και των μεγάλων χώρων του ξενοδοχείου) και θα επιδειχθούν προϊόντα από 300 (και παραπάνω) κατασκευαστές, τους οποίους εκπροσωπούν στην Ελληνική αγορά σημαντικές (νεότερες και παραδοσιακές) εταιρίες αντιπροσώπευσης, ανάμεσά τους οι Audio Harmony, Audio Design, Audio Soul Ultra, Aurion, Athens Pro Audio, Chameleon Audio, Exclusive Audio, Orpheus Audio, MF Audio, Sound Gallery, Ακουστική Κρήτης και Βιντεορυθμός.
Παρόντες θα είναι και οι Έλληνες κατασκευαστές, με τις Ideon Audio, LAB12, Core-Amps, Signal Projects, Echo Diastasis, ΤLA και Tsakiridis Devices να έχουν ανακοινώσει την συμμετοχή τους.
Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν και οι ώρες λειτουργίας της θα είναι (και για τις δύο ημέρες) από τις 10:00 το πρωΐ μέχρι τις 21:00. Η διεύθυνση του Radisson Blu Park είναι Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, 106 82.