Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 23/01/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


S-3 Junior: “Μικρό” Network player από την Ayon.




S-3 Junior: Μικρό Network player από την Ayon.
2017/01/19, [δ.τ.]

Βασισμένο στις γενικές αρχές του επιτυχημένου, κορυφαίου S-3, το S-3 Junior είναι ένα Network Audio player/DAC/προενισχυτής σε χαμηλότερη κατηγορία τιμής, το οποίο, ωστόσο, δεν απεμπολεί τις βασικές αξίες του γνωστού κατασκευαστή. Είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.
Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που δίνει η ίδια η εταιρία, η μείωση του κόστους έγινε με πολύ προσεκτικές επεμβάσεις στο τροφοδοτικό και το στάδιο εξόδου, σε σχέση με τις αντίστοιχες επιλογές που έχουν γίνει στην περίπτωση του μεγάλου μοντέλου S-3 και ο στόχο της εταιρίας ήταν να δημιουργήσει μια συσκευή η οποία θα βρίσκεται στην κορυφή, στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής.
Το S-3 Junior μπορεί να διαχειριστεί όλα τα δημοφιλή αρχεία υψηλής ανάλυσης PCM, περιλαμβανόμενων των WAV, FLAC και AIFF με sample rates που φθάνουν τα 24bit/192kHz και μπορεί να συνδεθεί στο οικιακό δίκτυο και το διαδίκτυο είτε ενσύρματα, μέσω Ethernet είτε ασύρματα μέσω WiFi. Η συσκευή μπορεί να προσπελάσει πόρους συμβατούς με UPnP καθώς επίσης και συσκευές NAS, ενώ διαθέτει και δύο θύρες USB για την σύνδεση εξωτερικών μέσων αποθήκευσης. Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα streaming διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών με βάση την υπηρεσία vTuner. Ο χειρισμός του S-3 Junior γίνεται με την βοήθεια μιας έγχρωμης οθόνης 3.5 ιντσών.
Από πλευράς δυνατοτήτων σύνδεσης, η συσκευή προσφέρει πέντε συμβατικές ψηφιακές εισόδους (στις οποίες περιλαμβάνονται ομοαξονικές, οπτική, AES/EBU και I2S) και δύο αναλογικές, ενώ ο χρήστης έχει στη διάθεσή του δύο εξόδους line, μία έξοδο εγγραφής καθώς και μια ψηφιακή έξοδο.
Η Ayon έχει βασιστεί σε DAC της Burr Brown για την την διαχείριση των ψηφιακών σημάτων και σε ένα αναλογικό στάδιο που φέρνει την υπογραφή της, βασισμένο σε λυχνίες (6922 στο στάδιο της εξόδου) με όλα τα κυκλώματα σε τριοδική λειτουργία και πόλωση σε τάξη Α), προσεγμένη τροφοδοσία (με οκτώ σταθεροποιημένα τροφοδοτικά) και αναλογική ρύθμιση της στάθμης. Τα υλικά είναι προσεγμένα, όπως και η συνολική κατασκευή (με επιχρυσωμένες πλακέτες, επίχρυσες λυχνιολαβές και υψηλής ποιότητας βύσματα).

info: Audio Design, τηλ.: 210-645.9608, http://www.racksaudiodesign.com/, http://www.ayonaudio.com/