Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 13/02/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Audio Soul Ultra: Νέα εταιρία στην ελληνική αγορά!

Audio Soul Ultra: Νέα εταιρία στην ελληνική αγορά!
2017/02/09, [δ.τ.]

Δυο γνωστές και επιτυχημένες εταιρίες αντιπροσώπευσης και υποστήριξης προϊόντων ήχου υψηλού επιπέδου, η Audio Soul και η Ultra Audio, του Ανέστη Κούλη και του Γιώργου Κοψαυτόπουλου αντιστοίχως, ένωσαν τις δυνάμεις τους και διαθέτουν πλέον ένα πολύ ενδιαφέρον μπουκέτο κατασκευαστών, το οποίο περιλαμβάνει ονόματα με τα οποία οι δύο εταιρίες έχουν μακρόχρονες σχέσεις, όπως η Vienna Acoustics, η Aurender, η Audeze, η ViVa Audio, η AMR, η iFi, η Burson, η Joseph, η M2Tech και η Vovox ενώ, πρόσφατα, έχουν ανακοινωθεί δύο ακόμη σημαντικά ονόματα, η VPI και η EMM Labs.
Η αντιπροσώπευση της VPI ανακοινώθηκε επισήμως, στο τέλος της περασμένης χρονιάς, στα πλαίσια της έκθεσης “Ήχος Εικόνα 2016”, με την πρώτη παρουσίαση των μοντέλων Player, Prime και Avenger Reference, μεταξύ άλλων προϊόντων του γνωστού Αμερικάνου κατασκευαστή. Για τη νέα χρονιά, η Audio Soul Ultra ανακοίνωσε την εισαγωγή στην ελληνική αγορά των προϊόντων της EMM Labs (του γνωστού Ed Meitner), η οποία στα πλαίσια της CES 2017 παρουσίασε και τους πρώτους ενισχυτές της. Επίσης, ανακοινώθηκε η εκπροσώπηση της Βρετανικής Innuos με εξειδίκευση σε media servers και τα streamers τα οποία κατασκευάζονται στην Πορτογαλία, καθώς επίσης και των κεφαλών της Ιαπωνικής Kiseki. Συνολικά, οι φίλοι του απαιτητικού ήχου θα μπορούν να δουν και να ακούσουν στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας μοντέλα από 26 διαφορετικούς κατασκευαστές.
H νέα εταιρία θα έχει την επωνυμία "Audio Soul Ultra" και θα έχει νέα έδρα, στη Γλυφάδα, επί της οδού Δούσμανη 5. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε, προς το παρόν, να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους της Audio Soul Ultra στα γνωστά τηλέφωνα των δύο παλαιών εταιριών και να χρησιμοποιείτε τους αντίστοιχους δικτυακούς τόπους.

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 6945-468.789, 210-383.9399, http://audiosoulstore.com/, http://ultraaudio.wix.com/ultra