Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 08/06/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά η κεφαλή PC-7 της Air Tight.

Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά η κεφαλή PC-7 της Air Tight.
2017/05/25, [δ.τ.]

Βελτιωμένη έκδοση της επιτυχημένης PC-3, σε μια περισσότερο προσιτή κατηγορία τιμής από την PC-1, η PC-7 θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η μεσαία κεφαλή της Air Tight. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να την ακούσει κανείς και τώρα έχει την ευκαιρία, καθώς ο Έλληνας αντιπρόσωπος ανακοίνωσε την διαθεσιμότητά της στην ελληνική αγορά.
Η PC-7 είναι μια κεφαλή κινητού πηνίου χαμηλής εξόδου (0.6mV) η οποία χρησιμοποιεί στέλεχος κατασκευασμένο από συνδυασμό υλικών (Βόριο/Αλουμίνιο), μια επιλογή η οποία -κατά την εταιρία- εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες μεταφοράς της κίνησης της ακίδας. Η ίδια η ακίδα ανήκει στην κατηγορία των Microridge, μια υποκατηγορία των ακίδων γραμμικής επαφής. Οι ακίδες γραμμικής επαφής εξασφαλίζουν μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής με το ίχνος του δίσκου (η οποία έχει το γενικό σχήμα μιας ευθείας, εξ ου και το “γραμμικής”) σε αντίθεση με τις συμβατικές (σφαιρικές, κωνικές και ελλειπτικές ακίδες). Στην κατηγορία αυτή ανήκουν μερικές πολύ γνωστές προσεγγίσεις, όπως οι ακίδες Shibata και οι Van Den Hul.
H PC-7 έχει βάρος 9.6gr, αντίσταση 7Ω και η ισορροπία καναλιών είναι 0.5dB/1kHz. Η προτεινόμενη δύναμη ανάγνωσης είναι 1.9-2.2gr.

info: Aurion Image&Sound, τηλ.: 210-808.8902, http://www.aurion.gr/, http://global.airtight-am.net/