Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/01/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Colourful Audio System: Συμφωνία σε χρώμα, από την Pro-Ject Audio.

Colourful Audio System: Συμφωνία σε χρώμα, από την Pro-Ject Audio.
2022/10/31, [δ.τ.]

Βασισμένη σε τρεις από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες της συσκευές, η Pro-Ject δημιούργησε ένα ενδιαφέρον concept, όπου η συμφωνία του χρώματος συμβαδίζει με την λογική τιμή και την συνήθη, υψηλή, ποιότητα κατασκευής την οποία είναι σε θέση να προσφέρει.
Το πακέτο περιλαμβάνει τον ολοκληρωμένο ενισχυτή MaiA S3, το πλατό Debut Carbon EVO και ένα ζευγάρι ηχείων Box 5 S2. Ο χρήστης θα παραλάβει, επίσης, ένα σετ από ελαστικά σημεία στήριξης Damp.
Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής περιλαμβάνει οκτώ εισόδους, προενισχυτή phono MM καθώς και ψηφιακές εισόδους, μέσω των οποίων μπορεί να διαχειριστεί σήματα μέχρι 24/192. Υπάρχει ακόμη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth/aptX HD. Το πλατό είναι το γνωστό, μικρό μοντέλο της εταιρίας, με πλίνθο από MDF, ελαστικά αναρτημένο κινητήρα και ρυθμιζόμενα σημεία στήριξης, ενώ τα ηχεία είναι δύο δρόμων/δύο μεγαφώνων, με τουίτερ μεταξωτού θόλου, ίντσας και μιντ/γούφερ 130 χιλιοστών με κώνο από υαλονήματα.
Τα ηχεία μπορούν να στηριχτούν μέσω των Damp, τα οποία προσφέρουν απορρόφηση των κραδασμών μέχρι τα 500Hz, προσφέροντας έτσι την δυνατότητα να τοποθετηθεί στην ίδια επιφάνεια με το πλατό.
Το Colourful είναι διαθέσιμο σε πέντε σατινέ, έντονα, χρώματα και σε φινίρισμα από φυσικό ξύλο.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, https://www.orpheusaudio.gr/, https://www.project-audio.com/