Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 29/11/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα soundbars από την Nakamichi.

Νέα soundbars από την Nakamichi.
2022/08/24, [δ.τ.]

Βασισμένα στην εμπειρία της εταιρίας από το κορυφαίο Shockwafe Ultra 9.2, τα δύο νέα soundbars της εταιρίας, Shockwafe 7.1 και 7.2 χρησιμοποιούν την τεχνολογία SSE ΜΑΧ για να συμπληρώσουν την σειρά προϊόντων του 2022.
Και οι δύο μπάρες βασίζονται σε νέα μεγάφωνα και ενισχυτές, υποστηρίζουν σύνδεση eARC και είναι συμβατές με Dolby Atmos, Dolby Vision και DTS:X. Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα ασύρματου streaming μέσω Blutetooth και codec aptX HD.
Η εταιρία αναφέρει ότι ολόκληρη η νέα σειρά Shockwafe βασίστηκε σε πληροφορίες από τους χρήστες παλαιότερων συστημάτων της και ξεκίνησε τον Μάρτιο με το κορυφαίο Ultra 9.2. Και τα δύο νέα soundbars περιλαμβάνουν νέες μονάδες μεσαίων/χαμηλών συχνοτήτων και τουίτερ μεταξωτού θόλου, με δυνατότητες δημιουργίας υψηλής στάθμης, μέχρι τα 110dB.
Η βασική διαφορά τους έγκειται στην απόδοση των πολύ χαμηλών συχνοτήτων, η οποία, στην περίπτωση του μικρότερου μοντέλου, 7.1, γίνεται με ένα υπογούφερ 10 ιντσών, με δυνατότητα χειρισμού κορυφών μέχρι 300W. Η απόκριση χαμηλά φτάνει μέχρι τα 30Hz. Το μεγαλύτερο μοντέλο βασίζεται σε δύο υπογούφερ οκτώ ιντσών και η απόκριση του φτάνει τα 25Hz.