Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/06/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


S for Silver. Ασημί έκδοση του SL-1200MK7

S for Silver. Ασημί έκδοση του SL-1200MK7
2021/04/21, [δ.τ.]

Ένα από τα πλέον ιστορικά πλατό, το SL-1200 της Technics έφτασε, αισίως, στην έβδομη έκδοσή του το 2019. Δύο περίπου χρόνια μετά, η εταιρία ανακοίνωσε την διαθεσιμότητά του στο κλασικό “ασημί” της φινίρισμα, μια κίνηση που θα βάλει σε ακόμη μεγαλύτερο πειρασμό τους φανατικούς, όπως αποδεικνύεται, φίλους του μοντέλου.
Η συσκευή έχει κωδικό SL-1200MK7-S και η Technics κάνει απολύτως σαφές ότι δεν πρόκειται για κάποιο διαφορετικό, σε δυνατότητες ή ποιότητα, μοντέλο, με την μοναδική διαφορά να βρίσκεται στο χρώμα.
Αυτό σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με την κλασική αρχιτεκτονική της εταιρίας, δηλαδή άμεσης οδήγησης (με στάτη του οποίου οι περιελίξεις δεν χρησιμοποιούν οπλισμό) με πλατό από σάντουιτς υλικών, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι συντονισμοί και βραχίονας τύπου “S” με καρντανική έδραση τεσσάρων σημείων.
Εννοείται ότι οι δυνατότητες που προσφέρει παραδοσιακά το 1200 και το έχουν κάνει εξαιρετικά δημοφιλές στους DJs (αλλά όχι μόνο), επίσης παραμένουν, με ρύθμιση της ροπής εκκίνησης και πέδησης του πλατό, pitch control και αναστροφή ενώ και το χαρακτηριστικό φωτιστικό της βελόνας (με LED) βρίσκεται στη θέση του.
Η έκδοση “S” του 1200MK7 θα είναι διαθέσιμη μέσα στο καλοκαίρι του 2021.

info: Intertech, τηλ.: 210-969.2300, https://www.intertech.gr/, https://www.technics.com/