Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/05/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Caruso R: Νέο ολοκληρωμένο σύστημα από την T&A.

Caruso R: Νέο ολοκληρωμένο σύστημα από την T&A.
2021/02/25, [δ.τ.]

Ο κατασκευαστής από την Γερμανία είναι, ίσως, περισσότερο γνωστός για τις επιτραπέζιες συσκευές του, ωστόσο η σειρά ολοκληρωμένων ηχοσυστημάτων Caruso είναι μια εναλλακτική πρόταση για όσους θα ήθελαν κάτι περισσότερο... κόμπακτ. Η σειρά, προσφάτως εμπλουτίστηκε με τρία νέα μοντέλα.
Στην πραγματικότητα, η βασική προσθήκη στην σειρά είναι το Caruso R, ένα ολοκληρωμένο σύστημα το οποίο σε αντίθεση με το αρχικό Caruso δεν περιλαμβάνει ενσωματωμένα ηχεία αλλά είναι μόνο μια κεντρική μονάδα. Ο χρήστης, για την θέση των ηχείων, μπορεί να επιλέξει ένα από τα δύο άλλα νέα μοντέλα της σειράς, το S10, μια σχεδίαση δαπέδου και το R10 μια σχεδίαση κατάλληλη για βάση και ράφι.
Το “R” περιλαμβάνει συμβατικό CD player, δέκτες FM και DAB καθώς επίσης και δυνατότητα ασύρματου streaming μέσω Bluetooth και AirPlay 2, ενώ δεν λείπουν και οι συμβατικές αναλογικές και ψηφιακές είσοδοι. Συνδεδεμένη με το οικιακό δίκτυο, η συσκευή μπορεί να πραγματοποιήσει streaming, τοπικά, ή μέσω υπηρεσιών του διαδικτύου όπως είναι τα Tidal, Deezer και Qobuz, ή οι Amazon HD και Spotify Connect.
Ο έλεγχος της συσκευής μπορεί να γίνει είτε μέσω του συμβατικού τηλεχειριστηρίου, είτε μέσω της εφαρμογής Navigator, η οποία είναι διαθέσιμη για λειτουργικά Android και iOS. Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη επτά ιντσών, όπου προβάλλονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.
Το Caruso R είναι ήδη διαθέσιμο με τιμή €2.700,- με τα ηχεία Caruso S 10 και R 10 να στοιχίζουν €2.250,- και € 1.150,- αντιστοίχως.