Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/11/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα κορυφαία ασύρματα in-ear στη σειρά 1000X της Sony.

Τα κορυφαία ασύρματα in-ear στη σειρά 1000X της Sony.
2021/06/08, [δ.τ.]

Παρουσιάστηκαν στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού και είναι η πλέον πρόσφατη προσθήκη στην σειρά 1000X της Sony, όντας ασύρματα και με ενεργό σύστημα καταστολής των εξωτερικών θορύβων. Ο λόγος για τα WF-1000XM4, τα οποία ενσωματώνουν τον νέο επεξεργαστή V1. Ο επεξεργαστής έχει αναπτυχθεί ειδικά για την Sony και φαίνεται ότι αποτελεί σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το προηγούμενο τσιπ (QN1e) που χρησιμοποιούσε η εταιρία για το ANC. Το νέο σύστημα καταστολής θορύβου χρησιμοποιεί δύο μικρόφωνα σε κάθε κάψα, τα οποία αναλύουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος και παράγουν το κατάλληλο σήμα που τον καταστέλλει. Τα ακουστικά διαθέτουν και ρυθμό λειτουργίας “Wind Noise Reduction” που διευκολύνουν την χρήση τους σε περιβάλλον με ισχυρό άνεμο.
Τα WF-1000XM4 βασίζεται σε ένα νέο διάφραγμα 6 χιλιοστών με 20% μεγαλύτερο όγκο μαγνητικού συστήματος και ανάρτηση μεγάλης ενδοτικότητας, η οποία επιτρέπει μεγάλες διαδρομές και καλύτερη καταστολή των θορύβων χαμηλής συχνότητας.
Τα ακουστικά βασίζονται στον codec LDAC της Sony και ενσωματώνουν ψηφιακή επεξεργασία που βελτιώνει την υποκειμενική ποιότητα των συμπιεσμένων μουσικών αρχείων. Όπως θα περίμενε κανείς, υποστηρίζεται και η κωδικοποίηση 360 Reality Audio (σε συσκευές Android και iOS που διαθέτουν συμβατές εφαρμογές).
Η αυτονομία των WF-1000XM4 φτάνει τις 8 ώρες ενώ η θήκη προσφέρει δυνατότητα για 16 ώρες λειτουργίας ακόμη, υποστηρίζοντας ασύρματη φόρτιση για την δική της μπαταρία. Τα ακουστικά ικανοποιούν το πρότυπο IPX4 ως προς την αντοχή έναντι της υγρασίας.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, https://www.sony.gr/