Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/10/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


IE 900: Τα κορυφαία in-ear της Sennheiser.




IE 900: Τα κορυφαία in-ear της Sennheiser.
2021/05/11, [δ.τ.]

Τα IE 900 είναι τα κορυφαία ενσύρματα in-ear ακουστικά της Sennheiser και απευθύνονται στους απαιτητικούς audiophiles που εκτιμούν την κίνηση, όσο και την ηχητική ποιότητα.
Τα ακουστικά βασίζονται στην μονάδα X3R, μια -βελτιωμένη στα σημεία και με νέο διάφραγμα- εκδοχή των γνωστών Extra Wide Band μονάδων της εταιρίας και χρησιμοποιούν τριπλό θάλαμο απόσβεσης της οπίσθιας ακτινοβολίας.
Το κέλυφος των ακουστικών κατασκευάζεται από μονοκόμματο αλουμίνιο, όπου διαμορφώνεται ο θάλαμος απορρόφησης, η σχεδίαση του οποίου, σύμφωνα με την Sennheiser, απορροφά του συντονισμούς στις χαμηλές συχνότητες και ελαχιστοποιεί φαινόμενα επικάλυψης και τις μεγάλες αποκλίσεις στην απόκριση συχνότητας. Επιπροσθέτως, αναφέρει το δελτίο τύπου, τα δυο ακουστικά που απαρτίζουν το ζεύγος, ταιριάζονται με το χέρι ώστε η λειτουργία τους να είναι η βέλτιστη δυνατή.
Τα χαρακτηριστικά που έχει δώσει στην δημοσιότητα η Sennheiser, περιλαμβάνουν χαμηλή αρμονική παραμόρφωση (0,05%, 1kHz/94dB) και απόκριση συχνότητας 5Hz-48kHz. Τα ακουστικά συνοδεύονται από καλώδια ειδικά ενισχυμένα ώστε να μην φθείρονται εύκολα με την χρήση, σε δύο εκδόσεις, μια single ended (TRS 3,5mm) και μια balanced με βύσματα 2,5mm και 4,4mm. Στην συσκευασία περιλαμβάνονται τρία διαφορετικά tips για την καλύτερη προσαρμογή στο αυτί.

info: Φ.Νάκας, τηλ.: 210-668.6000, https://www.nakas.gr/, https://www.sennheiser.com/