Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/11/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ασύρματο σύστημα ήχου από την Q Acoustics.

Ασύρματο σύστημα ήχου από την Q Acoustics.
2021/08/18, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής ανακοίνωσε το καλοκαίρι το M20 HD, ένα ασύρματο ηχείο το οποίο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για τον χρήστη που θέλει μια ολοκληρωμένη λύση για ήχο, οικιακό κινηματογράφο και gaming.
Με βάση τα όσα αναφέρει η εταιρία, είναι προφανές ότι η Q Acoustics βασίστηκε στην εμπειρία της από την σχεδίαση μικρών σε όγκο ηχείων και το Μ20 HD δεν διαφέρει πολύ από τα τελευταία μοντέλα της, σε εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής, υιοθετώντας τις ίδιες μονάδες και την γνωστή τεχνική ενίσχυσης της καμπίνας P2P. Το ηχείο βασίζεται σε διακοπτικό ενισχυτή ο οποίος αποδίδει 130W και οδηγεί ένα τουίτερ 22mm και ένα μιντ/γούφερ 125mm το οποίο φορτίζεται από bass reflex. Η αρχιτεκτονική του ηχείου είναι master/slave με το ένα ηχείο να περιλαμβάνει όλα τα ηλεκτρονικά και το δεύτερο να είναι απλό, παθητικό, που συνδέεται με συμβατικό καλώδιο (που περιλαμβάνεται).
Από πλευράς συνδεσιμότητας, το M20 HD βασίζεται σε Bluetooth v5.0 για την ασύρματη σύνδεση και υποστηρίζει aptX HD (με δυνατότητα streaming μέχρι 24-bit/48kHz lossy), ενώ ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει και streaming μέσω υπολογιστή USB με sample rates που φθάνουν τα 24-bit/192kHz. Το σύστημα μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί με τηλεόραση, κονσόλα παιχνιδιών, set-top box και άλλες αναλογικές πηγές στάθμης Line, μέσω εισόδων RCA/3,5mm TRS και διαθέτει συμβατική ψηφιακή οπτική είσοδο και έξοδο οδήγησης ενεργού υπογούφερ. Το πακέτο συνοδεύεται και από τηλεχειριστήριο.

info: WaveMotion, τηλ.: 210-924.4505, https://www.wavemotion.gr/, https://www.qacoustics.co.uk/