Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/11/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Polis View: Νέος διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός.

Polis View: Νέος διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός.
25/10/2021, [δ.τ.]

Το Polis View Web Radio είναι ένας νέος ραδιοφωνικός σταθμός που εκπέμπει όλη την ημέρα, με πάνω από είκοσι παραγωγούς να συγκροτούν ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, με έμφαση στις απογευματινές και βραδινές ώρες.
Την ιδέα συνέλαβαν άνθρωποι που συναντήθηκαν στις κοινές δράσεις του Δήμου Ζωγράφου (σχολεία, πολιτιστικοί σύλλογοι, δημοτικές παρατάξεις κτλ) και ξεκίνησαν να την υλοποιούν στη διάρκεια της καραντίνας. Τότε ξεκίνησε και η κατασκευή του ιδιόκτητου studio και η δημιουργία των πρώτων εκπομπών.
Σήμερα, ο σταθμός εκπέμπει όλη την ημέρα. Ο χώρος-studio του σταθμού, αποτελεί το σημείο αναφοράς, που ενώνει τους ανθρώπους, μέσω της ανταλλαγής ιδεών και διευρύνει τους καλλιτεχνικούς ορίζοντες, μέσω των διάφορων μορφών εκδηλώσεων. Παράλληλα, ενημερώνει και επικοινωνεί σύγχρονες ανησυχίες για επίκαιρα θέματα των ημερών μας, πέραν τη μουσικής και των ποικίλων μορφών τέχνης.
Το Polis View Web Radio εδρεύει στο Εμπορικό Κέντρο Άνοιξη, του Δήμου Ζωγράφου. Εκπέμπει στο διαδίκτυο και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο stream μέσα από τον ιστότοπο του σταθμού.