Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/11/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέος combo ολοκληρωμένος ενισχυτής στη σειρά Masters της NAD.

Νέος combo ολοκληρωμένος ενισχυτής στη σειρά Masters της NAD.
2021/08/12, [δ.τ.]

Στην πραγματικότητα, έχουμε να κάνουμε με μια νέα, ανανεωμένη, εκδοχή του M10, η οποία ονομάζεται M10 V2, βασίζεται στην τεχνολογία BluOS και, υποστηρίζοντας streaming, αποτελεί την πρόταση της NAD για ένα πλήρες σύστημα στο οποίο το μόνο που πρέπει να προστεθεί είναι ηχεία.
Η νέα έκδοση διαθέτει καλής ποιότητας -audiophile grade- ακροδέκτες για την σύνδεση ηχείων, δύο εξόδους για την οδήγηση ενεργών υπογούφερ οι οποίες ρυθμίζονται μέσω της εφαρμογής BluOS Controller, ενώ υποστηρίζει αποκωδικοποίηση Dolby Digital Surround σε περιβάλλον 4.0, 4.1 και 4.2 καναλιών, με ασύρματη σύνδεση ενεργών ηχείων ή ενισχυτών/ηχείων που είναι συμβατά με BluOS. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει, επίσης, συμβατικό τηλεχειριστήριο υπερύθρων, το οποίο δίνει πρόσβαση στις βασικές δυνατότητες της συσκευής. Στο επίπεδο του streaming, το M10 V2 υποστηρίζει AirPlay 2, Bluetooth aptX HD, τους δημοφιλείς ψηφιακούς βοηθούς και έχει πιστοποιηθεί ως Roon Ready.
Το M10 V2 βασίζεται σε αρθρώματα 100W της nCore, ενσωματώνει τον αλγόριθμο αντιστάθμισης της ακουστικής του χώρου Dirac Live και περιλαμβάνει μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής, η οποία παίζει τον ρόλο του user interface (όταν δεν χρησιμοποιείται το τηλεχειριστήριο ή η εφαρμογή).
Η συσκευή περιλαμβάνει αναλογικές εισόδους (RCA), συμβατικές ψηφιακές εισόδους (οπτική και ομοαξονική), είσοδο HDMI/eARC καθώς και θύρα USB Type-A.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, https://www.laiosav.gr/, https://www.nadelectronics.com/