Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/06/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Mola Mola παρουσίασε ολοκληρωμένο ενισχυτή.

Η Mola Mola παρουσίασε ολοκληρωμένο ενισχυτή.
2021/01/11, [δ.τ.

Αποτελώντας έναν συνδυασμό των Makua και Tambaqui, ο πρώτος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Mola Mola ονομάζεται Kula και φιλοδοξεί να κερδίσει μια θέση αντάξιά τους στην καρδιά των απανταχού φίλων των συσκευών ήχου υψηλών απαιτήσεων.
“Kula” είναι λέξη που χρησιμοποιούν στην Χαβάη για το “σχολείο” και ο νέος ενισχυτής βασίζεται στις ιδέες της εταιρίας γύρω από το θέμα της προενίσχυσης (όπως τις γνωρίζουμε από τον Makua), σε μια αρχιτεκτονική που επιτρέπει την επέκταση μέσω αρθρωμάτων (phono και DAC) και συμπληρώνεται από έναν νέο ενισχυτή ισχύος, όλα σε ένα κοινό σασί, το οποίο ακολουθεί την γνωστή αισθητική της Mola Mola.
Η εταιρία δεν δίνει πολλές πληροφορίες γύρω από το τελικό στάδιο, αρκούμενη να αναφέρει ότι τόσο το τροφοδοτικό όσο και το στάδιο ισχύος έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον Kula, ο οποίος αποδίδει 2x150W/8Ω και 2x300W/4Ω, τιμές επαρκείς για την οδήγηση κάθε ηχείου, σύμφωνα με την Mola Mola.
Ο Kula μοιάζει αρκετά με τον προενισχυτή Makua και περιλαμβάνει ένα στάδιο line με τρεις single ended και τρεις balanced εισόδους, με τον χρήστη να μπορεί να προσθέσει DAC και Phono MM/MC). Ο τελευταίος προσφέρει ρυθμίσεις που του επιτρέπουν να υλοποιήσει κάθε γνωστή καμπύλη έμφασης (επομένως, δυνητικά είναι συμβατός με όλες τις πιθανές χαράξεις), ενώ ο DAC βασίζεται στο ίδιο στάδιο μετατροπής 32-bit που χρησιμοποιείται στον Tambaqui. Οι ψηφιακές είσοδοι περιλαμβάνουν θύρα USB, συμβατικές ψηφιακές εισόδους (Toslink, AES) καθώς και δυνατότητα ασύρματου streaming μέσω Bluetooth. Η σύνδεση με το οικιακό δίκτυο μπορεί να γίνει μέσω Ethernet και ο ενισχυτής είναι πιστοποιημένος ως Roon-ready endpoint.

info: Αthens Pro Audio, τηλ.: 210-3301031, http://www.athensproaudio.gr/, https://www.mola-mola.nl/