Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/10/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Διαθέσιμη η σειρά Signature της Magnat.

Διαθέσιμη η σειρά Signature της Magnat.
2021/10/12, [δ.τ.]

Έφθασαν στην ελληνική αγορά και είναι διαθέσιμα τα ηχεία της σειράς 700 της Magnat. Πρόκειται για την δεύτερη καλύτερη σειρά της εταιρίας, μετά την Signature 900, με κύριο χαρακτηριστικό της το διπλό τουίτερ και την πιστοποίηση Hi-Res.
Η σειρά περιλαμβάνει μόνο τέσσερα μοντέλα, το κορυφαίο δαπέδου 707, το μικρό βάσης/ραφιού 703, το ηχείο διαλόγων Center 73 και το ενεργό υπογούφερ Sub 730A, κάνοντας προφανές ότι στο μυαλό των Γερμανών, εκτός από τους απαιτητικούς “δικάναλους”, βρίσκονται και οι χρήστες πολυκαναλικών συστημάτων.
Το πρώτο πράγμα που παρατηρείς στα ηχεία της σειράς είναι, βεβαίως, το διπλό τουίτερ. Αυτό αποτελεί μια αυτοτελή μονάδα, σε δική του μπάφλα από αλουμίνιο. Ο μαλακός θόλος των 30mm αποδίδει τις υψηλές και πολύ υψηλές συχνότητες, μέχρι τα 17kHz, η οποία είναι η άνω συχνότητα cross του ηχείου. Μετά από το σημείο αυτό αναλαμβάνει ο μικρότερος θόλος των 20mm, ο οποίος ανεβαίνει εξαιρετικά ψηλά, στα 54kHz, με βάση τα δημοσιευμένα χαρακτηριστικά! Η επίδοση αυτή επιτρέπει στα ηχεία της σειράς 700 να είναι πιστοποιημένα για απόδοση Hi-Res, όπως προβλέπεται από το σχετικό στάνταρντ.
Το Signature 707 που φαίνεται στην φωτό, είναι το ηχείο δαπέδου της σειράς, μια τετράδρομη σχεδίαση, η οποία βασίζεται σε μονάδες 170mm για την απόδοση των μεσαίων (μια) και των χαμηλών συχνοτήτων (δύο), με κώνους από συνδυασμό αλουμινίου και κεραμικού υλικού και σασί από χυτό αλουμίνιο. Η φόρτιση γίνεται μέσω διπλού bass reflex και τα φίλτρα έχουν μεγάλες κλίσεις (24dB/oct).Το αποτέλεσμα είναι ένα ηχείο με κάτω συχνότητα αποκοπής τα 22Hz και αρκετά υψηλή ευαισθησία που φθάνει, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα χαρακτηριστικά, τα 92dBSPL/2,8V/1m.
Το Signature 707, όπως και όλα τα ηχεία της σειράς Signature είναι διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο χρώμα.

info: Audiodesigner, τηλ.: 2310-329.232, https://www.audiodesigner.gr/, https://www.magnat.de/