Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/10/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


H iFi αναβάθμισε τα Pro iDSD και Pro iCAN σε επίπεδο Signature.

H iFi αναβάθμισε τα Pro iDSD και Pro iCAN σε επίπεδο Signature.
2021/09/24, [δ.τ.]

Η iFi ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα αναβαθμισμένων εκδόσεων του κορυφαίου DAC/Προενισχυτή Pro iDSD και του ενισχυτή ακουστικών Pro iCAN, οι οποίες πλέον ανήκουν στην κατηγορία Signature, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα κατασκευής και καλύτερη ποιότητα ήχου.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρία, ο Pro iDSD Signature είναι πλέον η ναυαρχίδα των DAC της, προσφέροντας, ακόμη, λειτουργίες προενισχυτή, streamer και ενισχυτή ακουστικών, αλλά σε αυτή την έκδοση προσφέρει χαμηλότερα επίπεδα θορύβου (κατά 300%) και καλύτερο χαμηλό χάρις στο αναβαθμισμένο εσωτερικό τροφοδοτικό, τις ταιριασμένες λυχνίες GE5670 (NOS) και το εξωτερικό τροφοδοτικό iPower Elite. Επιπροσθέτως, η νέα έκδοση υποστηρίζει USB 1.0 (PS4/PS5) και διαθέτει τηλεχειριστήριο με περίβλημα από αλουμίνιο.
Οι δυνατότητες σύνδεσης περιλαμβάνουν συμβατικές ψηφιακές εισόδους (S/PDIF-RCA και AES/EBU-XLR) θύρες USB για streaming από υπολογιστή και media, καθώς και Ethernet/Wi-Fi, ενώ ο χρήστης έχει στη διάθεσή του single ended και balanced αναλογικές εξόδους καθώς και TRS 6,35/3,4mm και TRRS 4,4mm για την σύνδεση ακουστικών.
Το κύκλωμα του Pro iDSD Signature περιλαμβάνει επεξεργαστή XMOS, FPGA για να τρέξουν τα ψηφιακά φίλτρα καθώς και τετραπλό DAC. Το αναλογικό στάδιο είναι διπλό, είτε μέσω διακριτών J-FETs σε τάξη Α, είτε μέσω λυχνιών, επίσης σε τάξη Α, οι οποίες, μάλιστα, κατόπιν επιλογής του χρήστη μπορεί να λειτουργήσουν σε ρυθμό ελάχιστης αρνητικής ανάδρασης (Tube+).
Ο ενισχυτής ακουστικών Pro iCAN Signature είναι αναβαθμισμένος ως προς υλικά του κυκλώματος, το εσωτερικό τροφοδοτικό και χρησιμοποιεί, επίσης, το κορυφαίο εξωτερικό τροφοδοτικό iPower Elite της εταιρίας. Διαθέτει τηλεχειρισμό (με περίβλημα από αλουμίνιο) καθώς και έξοδο ακουστικών με βύσμα TRRS 4,4mm (balanced).

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, https://ifi-audio.com/