Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/11/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Evo: Νέα δίδρομα IEM από την Etymotic Research.

Evo: Νέα δίδρομα IEM από την Etymotic Research.
2021/06/22, [εταιρικό website]

Η Etymotic Research παρουσίασε ένα νέο ακουστικό, ριζικά διαφορετικό από αυτά της σειράς ER, μια δίδρομη σχεδίαση η οποία φιλοδοξεί να κερδίσει την εκτίμηση των απαιτητικών ακροατών που αναζητούν μια ενσύρματη λύση για χρήση on-the-go.
Οι κάψες των νέων ακουστικών κατασκευάζονται με μια τεχνική χύτευσης με έγχυση η οποία συνδυάζει μεταλλική σκόνη και ρητίνη ώστε να δημιουργηθεί μια σύνθετη μορφή με καμπύλες που επιτρέπουν την βέλτιστη στήριξη του ακουστικού στην κοιλότητα του πτερυγίου του αυτιού.
Τα Evo είναι σχεδιάσεις δύο δρόμων, τριών διαφραγμάτων, με δύο διαφράγματα να αποδίδουν της χαμηλές συχνότητες και ένα τις μεσαίες/υψηλές, μέσω ενός φίλτρου διαχωρισμού. Το όλο σύστημα, αναφέρει η Etymotic, προσφέρει εξαιρετική στεγανότητα και ανάλογες δυνατότητες απομόνωσης του ακροατή από τους εξωτερικούς θορύβους.
Με τόσο καλή απομόνωση, σημαντικό ρόλο παίζει η ποιότητα του καλωδίου και η χαμηλή επίδρασή της κίνησης και της τριβής του στην δημιουργία μηχανικών θορύβων. Εδώ, η Etymotic χρησιμοποιεί ένα καλώδιο πολύ υψηλής ποιότητας, το Linum BaX T2, ειδικά σχεδιασμένο για τέτοιες εφαρμογές.
Τα ακουστικά συνοδεύονται από μεταλλική θήκη (από αλουμίνιο), υφασμάτινο προστατευτικό, τρεις διαφορετικές απολήξεις, ώστε να προσαρμόζονται στην φυσιολογία του χρήστη και φίλτρα προστασίας. Η ονομαστική αντίσταση των Evo είναι 47Ω, η ευαισθησία τους 99dBSPL/0,1V (1kHz) και η απόκριση συχνότητας 20Hz-16kHz.