Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/05/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέο soundbar από την Bluesound.

Νέο soundbar από την Bluesound.
2021/03/18, [δ.τ.]

Η Bluesound ανακοίνωσε ένα νέο soundbar, το οποίο υποστηρίζει Dolby Atmos. Η ονομασία της συσκευής είναι Pulse Soundbar+ και βασίζεται σε έναν νέο ψηφιακό επεξεργαστή ο οποίος εκτός από τις πολλές δυνατότητες, προσφέρει και καλή ποιότητα ήχου καθώς μπορεί να υποστηρίξει ανάλυση 24-bit.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, το Pulse Soundbar+ βασίζεται σε 8 μεγάφωνα υψηλής ποιότητας τα οποία οδηγούνται από ενισχυτές συνολικής ισχύος 120W και μπορεί να κατέβει μέχρι αρκετά χαμηλά, ώστε να μην απαιτείται ενεργό υπογούφερ (αν και ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει, αν το επιθυμεί το Pulse Sub+ από την ίδια σειρά). Οι δυνατότητες σύνδεσης είναι αυξημένες και περιλαμβάνουν θύρα HDMI/eARC, ψηφιακή είσοδο Toslink, αναλογική είσοδο, καθώς επίσης και θύρα USB για την σύνδεση εξωτερικών μέσων αποθήκευσης. Σε ό,τι αφορά την δικτύωση υποστηρίζονται Ethernet καθώς και ασύρματες συνδέσεις (Wi-Fi, AirPlay 2 και BLuetooth 5.0/aptX HD) αλλά και η τεχνολογία streaming που έχει αναπτύξει η ίδια η εταιρία (BluOS).
Πίσω από την σχεδίαση και το voicing του Pulse Soundbar+ βρίσκεται το CNRC (Canada National Research Council) και έχει δοθεί έμφαση στην εργονομία και την ευκολία χρήσης, με τα βασικά πλήκτρα χειρισμού να είναι αφής και να υποστηρίζονται οι ψηφιακοί βοηθοί της Google, της Amazon και της Apple.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, http://www.laiosav.gr/, https://www.bluesound.com/