Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/05/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Embrace: Νέος υβριδικός ολοκληρωμένος ενισχυτής από την Audiozen.

Embrace: Νέος υβριδικός ολοκληρωμένος ενισχυτής από την Audiozen.
2021/04/06, [δ.τ.]

Ο κατασκευαστής από την Ιταλία ανακοίνωσε πρόσφατα την αντικατάσταση του πρώτου του ολοκληρωμένου ενισχυτή, Alchemy, με ένα νέο μοντέλο το οποίο ονομάζεται Embrace. Το νέο μοντέλο προσφέρει περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης και καλύτερες δυνατότητες οδήγησης, αλλά και πιο προσεγμένη αισθητική.
Ο Embrace βασίζεται σε υβριδική αρχιτεκτονική, με λαμπάτο στάδιο προενίσχυσης και ημιαγωγικό στάδιο ισχύος σε τάξη ΑΒ, το οποίο αποδίδει 100W ανά κανάλι σε φορτίο 8Ω και 175W ανά κανάλι σε φορτίο 4Ω. O προενισχυτής βασίζεται σε δύο ECC88 NOS με πυκνωτές σύζευξης ClarityCap ESA πολυπροπυλενίου. Η τροφοδοσία είναι εξωτερική και το σασί περιλαμβάνει τρεις δακτυλιοειδείς μετασχηματιστές, έναν 50VA για την προενίσχυση και δύο 300VA για τα στάδια ισχύος.
Το σασί του ενισχυτή είναι φινιρισμένο με μονοκόμματο ξύλο 8 χιλιοστών στις πλευρές και περιλαμβάνει ρυθμιστικά από αλουμίνιο καθώς και πρόσοψη από το ίδιο υλικό με πάχος 10 χιλιοστών. Η κατασκευή συμπληρώνεται από βύσματα καλής ποιότητας για την σύνδεση των ηχείων και των πηγών (ο ενισχυτής διαθέτει τέσσερις εισόδους line) καθώς και από τηλεχειριστήριο για την ρύθμιση της στάθμης.