Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/05/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Audio Physic παρουσίασε νέα έκδοση του κορυφαίου Cardeas

Η Audio Physic παρουσίασε νέα έκδοση του κορυφαίου Cardeas
2021/01/26, [εταιρικό website]

Ο γνωστός κατασκευαστής ανανέωσε την ναυαρχίδα του στις αρχές της χρονιάς και το νέο ηχείο φαίνεται ότι περιλαμβάνει σημαντικές νέες ιδέες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα σε ένα πακέτο το οποίο ονομάζεται Power Train.
Το νέο Cardeas είναι ένα ηχείο τεσσάρων δρόμων με πέντε μεγάφωνα το οποίο χρησιμοποιεί μια καμπίνα που αποφεύγει τις συμμετρίες σε ό,τι αφορά τους εσωτερικούς της όγκους και είναι κατασκευασμένη από ένα σάντουιτς με κυψελοειδή φύλλα, έξω από τα οποία υπάρχει ένα δεύτερο επίπεδο (το φινίρισμα), κατασκευασμένο από ένα είδος γυαλιού και ελαστομερή υλικά. Το αποτέλεσμα, αναφέρει η Audio Physic είναι μια ιδιαίτερα άκαμπτη κατασκευή με πολύ καλά χαρακτηριστικά απόσβεσης. Οι ενισχύσεις στο εσωτερικό κατασκευάζονται επίσης από κυψελοειδή φύλλα.
Σε ό,τι αφορά τα μεγάφωνα, οι υψηλές συχνότητες έχουν ανατεθεί στο τουίτερ HHCT III+ της εταιρίας, το οποίο είναι τοποθετημένο σε ξεχωριστό θάλαμο, μαζί με το κύκλωμα του φίλτρου και η μεσαία περιοχή αποδίδεται από δύο μονάδες, ένα μιντ HHCM SL 5,9 ιντσών και ένα μιντ/γούφερ 7 ιντσών. Για τις χαμηλές συχνότητες υπάρχουν δύο 11ιντσα γούφερ με διπλή ανάρτηση και χωρίς spider (την εσωτερική ανάρτηση που διατηρεί το πηνίο φωνής στην θέση του). Το ηχείο είναι αρκετά μεγάλο, με ύψος 1280 χιλιοστά και βάρος 63kg. Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο έχουν γίνει βελτιώσεις και στο φίλτρο, το οποίο περιλαμβάνει νέους πυκνωτές και καλύτερους ακροδέκτες της WBT.
Με βάση τα δημοσιευμένα χαρακτηριστικά, η απόκριση του νέου Cardeas είναι 25Hz-40kHz, η ονομαστική του αντίσταση 4Ω και η ευαισθησία του 89dB.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, https://www.orpheusaudio.gr/, https://www.audiophysic.com/