Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/10/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Διαθέσιμα τα power conditioners της Audes.

Διαθέσιμα τα power conditioners της Audes.
2021/10/06, [δ.τ.]

Η εταιρία από την Εσθονία, κατασκευάζει μια σειρά από power conditioners τα οποία βασίζονται στην γαλβανική απομόνωση μέσω μετασχηματιστή για να ελαχιστοποιήσουν τα προβλήματα που εισάγει το θορυβώδες δίκτυο διανομής. Το πρώτο διαθέσιμο προϊόν στην ελληνική αγορά είναι το ST-900, το μικρότερο από τις τρεις συσκευές της σειράς.
Το ST-900 μπορεί να διαχειριστεί ισχύ μέχρι τα 900VA και προσφέρει πέντε ρευματοδότες τύπου Schuko (CEE 7/3). Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρία, τον ρόλο του low pass φίλτρου (το οποίο αφήνει “έξω” από το σύστημα τους υψίσυχνους θορύβους, τον παίζει ο ίδιος ο μετασχηματιστής που χρησιμοποιείται, μια κατασκευή της ίδιας της Audes (η οποία εξειδικεύεται στα... τυλίγματα, προσφέροντας, μάλιστα και λύσεις OEM για μετασχηματιστές τροφοδοσίας, εξόδου, τσοκ καθώς και μετασχηματιστές για διακοπτικά κυκλώματα), βελτιστοποιημένη για χαμηλή κατανάλωση σε ηρεμία. Αρκετά ενδιαφέρουσα, από αισθητικής και λειτουργικής άποψης, επιλογή, η χρήση δύο vintage οργάνων κινητού πηνίου για την μέτρηση της στάθμης και του ρεύματος.
Η σειρά ST της Audes περιλαμβάνει δύο ακόμη μοντέλα, το ST-1500 και το ST-3000, με παρόμοια αρχή λειτουργίας αλλά με σημαντικά μεγαλύτερες δυνατότητες διαχείρισης ισχύος. Το ST-1500 μπορεί να φτάσει τα 1500VA (με τέσσερις Schuko), ενώ το ST-3000 μπορεί να φτάσει τα 3000VA (με έξι Schuko). Όλα τα μοντέλα ενσωματώνουν συστήματα προστασίας από υπερφόρτωση και υπερθέρμανση του μετασχηματιστή.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά, Ακουστική Κρήτης.

info: Ακουστική Κρήτης, τηλ.: 282-1097.508 (210-964.9420 για την Αθήνα), http://www.akoustiki-kritis.com/, https://audes.ee/