Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 30/11/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Advance Paris Air65 Bluetooth: Το καλό έγινε καλύτερο!

Advance Paris Air65 Bluetooth: Το καλό έγινε καλύτερο!
2021/11/18, [δ.τ.]

Το ασύρματο ηχείο Air65 Bluetooth της Advance Paris, ανανεώθηκε σε εμφάνιση και λειτουργίες και είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Είναι εξ’ ολοκλήρου ανασχεδιασμένο, σε νέα μοντέρνα χρώματα, με νέες μαγνητικές σήτες και νέο τηλεχειριστήριο.
Στην νέα έκδοση του ηχείου, προσφέρεται η δυνατότητα να συνδεθεί και πικάπ καθώς υπάρχει διακόπτης που μετατρέπει τη μία από τις δύο αναλογικές εισόδους, σε είσοδο Phono. Πέρα από αυτό, οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να προστεθεί το WTX MicroStream της Advance Paris, το οποίο θα πάρει ρεύμα από την ειδική έξοδο 5V του ηχείου ώστει να προστεθεί και η δυνατότητα WiFi network streaming.
Το Air65 Bluetooth, διατηρεί, βεβαίως τις ψηφιακές εισόδους του (οπτική και ομοαξονική), ενώ, όπως και στην προηγούμενη έκδοση, υπάρχει έξοδος για subwoofer. Για τις ανάγκες του ασύρματου streaming, το ηχείο υποστηρίζει Bluetooth με aptX, ενώ στην θέση του μετατροπέα d/a υπάρχει ένα τσιπ της Wolfson με δυνατότητα επεξεργασίας 24bit/192KHz.
Με νέο ενισχυτή ισχύος 55Wrms και δυνατότητα στιγμιαίας ισχύος 100W, το νέο Air65 Bluetooth μπορεί να δημιουργήσει υψηλότερες στάθμες σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς, ακούγοντάς το, αναφέρει η εταιρία.
Το ηχείο βρίσκεται ήδη στην ελληνική αγορά, προσφέρεται σε τρία χρώματα, Light Wood/White, Walnut/Black και Full Black στην τιμή των €599 και μπορείτε να το ακούσετε στους χώρους της Ultimate Audio.

info: Ultimate Audio Video, τηλ.: 210-994.9050, https://www.ultimateaudio.gr/, https://advance-acoustic.com/