Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 10/07/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΗΣ XAVIAN ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


Τα προιόντα της Xavian στην ελληνική αγορά
26/06/2007
Η StepCom ανακοίνωσε την αντιπροσώπευση στην ελληνική αγορά των προιόντων της Xavian. Η Xavian είναι μια εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 1996 από τον Roberto Barletta o οποίος παρουσίασε δύο ηχεία βάσης (τα XN225/230) και ένα ηχείο δαπέδου (το XN325). Σήμερα, η εταιρία έχει έδρα (και εργοστάσιο κατασκευής) στην Τσεχία και διατηρεί έναν ενδιαφέροντα κατάλογο προιόντων ο οποίος περιλαμβάνει ηχεία βάσης, δαπέδου, μοντέλα για εφαρμογές οικιακού κινηματογράφου και υπογούφερ.  Η Xavian ακολουθεί μια από τις κλασικές συνταγές στην κατασκευή των ηχείων της (η οποία έχει αποδειχθεί επιτυχημένη κατ΄επανάληψιν) χρησιμοποιώντας καλοκατασκευασμένες καμπίνες υψηλής ποιότητας (ανοικτού και κλειστού τύπου) σε συνδυασμό με μεγάφωνα από δύο κορυφαίους κατασκευαστές, την Scan-Speak και την Vifa/Peerless.
Tα ηχεία της εταιρίας είναι μοιρασμένα σε δύο βασικές σειρές, την audiophile XN και την XC η οποία απευθύνεται στην αγορά του HiFi/Home Cinema. Η σειρά XN περιλαμβάνει τα μοντέλα βάσης XN 125 Evo, ΧΝ 185 ΙΙ και XN 270 (το τελευταίο με καμπίνα ακουστικής ανάρτησης και ευαισθησία 84dB/w/m), το κορυφαίο ηχείο δαπέδου της εταιρίας, το XN 360, με μονάδες της σειράς Revelator της Scan-Speak και απόκριση 28Hz-40kHz (-3dB), καθώς επίσης και το κεντρικό XN Scena.
H σειρά XC περιλαμβάνει ένα ηχείο βάσης (Mia) και ένα δαπέδου (Duetto), τις εκδόσεις τους για τοποθέτηση σε τοίχο (Mia C και Duetto C αντιστοίχως), ένα νέο δίδρομο δαπέδου με μονάδες Scan-Speak Revelator (Giulietta) καθώς επίσης και το κεντρικό Scena.
Tις δύο αυτές σειρές ηχείων συμπληρώνουν δύο υπογούφερ, το Cuore με 10ιντση μονάδα, καμπίνα κλειστού τύπου και ενισχυτή 300W σε τάξη AB και το Βasso με δύο μονάδες 10 ιντσών σε αρχιτεκτονική κλειστού τύπου push-pull με δύο ενισχυτές 125W σε τάξη ΑΒ. Η StepCom ανακοίνωσε ότι διαθέτει όλα τα μοντέλα και των δύο σειρών προς επίδειξη.
ΙΝFO: Stepcom, τηλ.: 210-963.5365, web: http://www.xavian.cz/, http://www.stepcom.gr/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr