Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/06/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ WALKER AUDIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

AV BLOG 

SITE MAP


Τα προϊόντα της Walker Audio στην ελληνική αγορά
28/05/2008
H Walker Audio είναι μια αμερικανική εταιρία με ενδιαφέροντα κατάλογο προϊόντων στα οποία περιλαμβάνεται το κορυφαίο πλατό Proscenium (με πνευματική έδραση), ένας προενισχυτής phono (του οποίου την εκτροπή DC ρυθμίζει ο χρήστης χρησιμοποιώντας βολτόμετρο!), ένα εξωτερικό τροφοδοτικό για κινητήρες AC (που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα πλατό που βασίζονται σε τέτοιον κινητήρα) καθώς και το σύστημα καθαρισμού δίσκων βινυλίου Prelude. Το Prelude στην πλήρη του έκδοση χρησιμοποιεί τρία διαφορετικά υγρά, ένα με ενεργά ένζυμα, ένα απλό καθαριστικό καθώς και νερό εξαιρετικά μεγάλης καθαρότητας και τρία διαφορετικά βουρτσάκια ώστε να μην περνούν οι ακαθαρσίες από το ένα στάδιο καθαρισμού στο άλλο. Η λογική πίσω από το σύστημα είναι να γίνεται ένας αρχικός καθαρισμός (με τα ένζυμα) και στην συνέχεια μια απλή συντήρηση με τα δύο άλλα υγρά.
Η λίστα με τα αξεσουάρ της Walker Audio είναι αρκετά εκτεταμένη και περιλαμβάνει το power conditioner Velocitor, τις ακίδες Valid Points, υγρό καθαρισμού για οπτικούς δίσκους (Ultra Vivid), υγρά καθαρισμού επαφών και ακροδεκτών (SST και E-SST), καθώς επίσης και τον απομαγνητιστή Talisman. H Walker Audio είναι, τέλος γνωστή για ένα εξάρτημα το οποίο ονομάζει High Definition Link. Πρόκειται στην ουσία για έναν πυκνωτή ο οποίος τοποθετείται απευθείας στους ακροδέκτες των ηχείων και έχει σαν στόχο την καταστολή του υψίσυχνου θορύβου (δημιουργώντας υποθέτουμε ένα φίλτρο αποκοπής πολύ υψηλών συχνοτήτων). Για την κατασκευή των High Definition Links, χρησιμοποιούνται πυκνωτές με οπλισμό και ακροδέκτες από καθαρό άργυρο, οι οποίοι είναι, επιπροσθέτως θωρακισμένοι και ταιριασμένοι σε ζεύγη με ανοχή 0.05%. Τα προϊόντα της Walker Audio αντιπροσωπεύονται στην ελληνική αγορά από το HiFi Power.
ΙΝFO: HiFi Power, τηλ.: 210-384.5272, web: http://www.hifipower.gr, http://www.walkeraudio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr