Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/01/2005


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H VIFA ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΕΝΤΕ ΝΕΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 5.1 ΣΤΗΝ CES...

AV BLOG 

SITE MAP


Συστήματα Home Theater από την Vifa
19.01.2005
Αφού έγινε γνωστή, ακόμη και σε ένα ευρύτερο κοινό, προμηθεύοντας κορυφαίους κατασκευαστές ηχείων με μεγάφωνα, η Vifa δραστηριοποιήται (εδώ και δύο περίπου χρόνια) στον χώρο των συστημάτων οικιακής διασκέδασης.  Ο κατάλογος των προιόντων της δεν είναι, μάλιστα, καθόλου ευκαταφρόνητος περιλαμβάνοντας πέντε σειρές ηχείων, DVD players και ραδιοενισχυτές.
Η κορυφαία σειρά ονομάζεται (το πιστεύετε;) Reference με το γνωστό "μεγάλο" τουίτερ της εταιρίας (με το διπλό διάφραγμα και τον χαρακτηριστικό κυματοδηγό) και ένα 10ιντσο ενεργό υπογούφερ και ακολουθεί η επίσης audiophile σειρά Sense που περιλαμβάνει δύο γούφερ με κώνους απο υαλονήματα, μιντ 3 ιντσών και ένα εκτός μπάφλας τοποθετημένο τουίτερ με μαγνήτη από νεοδύμιο.
Οι σειρές Touch και Inspiration απευθύνονται στο κοινό που προτιμά τα στενά ηχεία δαπέδου (μία σχετικώς πρόσφατη επιταγή του lifestyle), με την πρώτη να διαθέτει ξύλινη καμπίνα φινιρισμένη με λάκα πιάνου (με δύο πλευρικά τοποθετημένα γούφερ 6.5 ιντσών, δύο μιντ και ένα τουίτερ) και την δεύτερη να διαθέτει καμπίνα από προφίλ αλουμινίου.  Και οι δύο σειρές υποστηρίζονται από ένα ενεργό υπογούφερ.
Τέλος, η σειρά Blue Spark  απευθύνεται σε ένα περισσότερο νεανικό κοινό, δίνοντας έμφαση στην απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων (με ένα 10ιντσο πελευρικό γουφερ) και στην ευαισθησία (92dB) που εξασφαλίζει δυναμικό ήχο ακόμη και με ενισχυτές περιορισμένης ισχύος.
Η Vifa προσφέρει επίσης μία σειρά ηλεκτρονικών με δυνατότητες και αισθητική που συμβαδίζουν με αυτές των ηχείων.  Τα DVD Video players υποστηρίζουν προοδευτική σάρωση και ανάγνωση δίσκων DVD Audio,  οι ραδιονισχυτές έχουν ισχύ 6x130W και μπορούν να αποκωδικοποιήσουν και σήματα DTS/DTS ES ενώ για την σειρά Blue Spark υπάρχει ένα combo DVD/ραδιοενισχυτή με δυνατότητα σύνδεσης κονσόλας παιχνιδιών και ισχύ 5x70W.
ΙΝFO: http://www.vifa.dk

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2005
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr