Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/02/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  TΑ POWER CONDITIONERS ΤΗΣ TORUS POWERS ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


Tα φίλτρα της Torus Power στην Ελληνική αγορά
05.02.2007
H Βryston ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Torus Power στα πλαίσια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στο περισυνό συνέδριο του AES στην Νέα Υόρκη, γεγονός που δίνει, ασφαλώς, μια βαρύτητα στα προιόντα της εταιρίας.
Τα power conditioners της Torus χρησιμοποιούν δακτυλιοειδείς μετασχηματιστές για την απομόνωση των συσκευών από το δίκτυο και αν καταλάβαμε καλά, στις περιοχές όπου χρησιμοποιούνται χαμηλές τάσεις τροφοδοσίας (όπως στις HΠΑ) είναι δυνατή η τροφοδότηση μέσω δύο ξεχωριστών φάσεων του δικτύου χωρίς την μεσολάβηση του ουδέτερου, μέθοδος την οποία η εταιρία ονομάζει "balanced" και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες εξασφαλίζει χαμηλότερο θόρυβο. Στην ευρωπαική αγορά, αυτή η μέθοδος φαίνεται ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί προς το παρόν. Οι μετασχηματιστές επιλέγονται με κριτήριο τον χαμηλό τους θόρυβο και τα προιόντα της Torus είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να μην φορτίζουν την εγκατάσταση κατά την εκκίνησή τους (ρίχοντας, κατά το σύνηθες σε αυτές τις περιπτώσεις, την ασφάλεια της γραμμής που τα τροφοδοτεί) χωρίς όμως να χρησιμοποιούν κυκλώματα soft start ή άλλα σε σειρά. Πέραν της καταστολής των θορύβων (που επάγονται στις γραμμές από διάφορες "θορυβώδεις" συσκευές όπως ο φωτισμός φθορισμού, οι ηλεκτρικοί κινητήρες και τα διακοπτικά τροφοδοτικά) τα φίλτρα της Torus Power ασφαλίζουν τις συσκευές από αιχμές τάσης οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες.
Αυτή την στιγμή, η εταιρία διαθέτει πέντε μοντέλα στην ευρωπαική αγορά, με ισχείς από 240VA  μέχρι 3.840VA και από τέσσερεις μέχρι δώδεκα ρευματοδότες τύπου IEC. To πρώτο μοντέλο που έφθασε στην ελληνική αγορά από την Adamco είναι το A018, το οποίο μπορεί να διαχειριστεί ισχύ 1.920VA και διαθέτει 10 ρευματοδότες. Η τιμή του είναι 4.999 ευρώ.
ΙΝFO: Αdamco, τηλ.: 210-644.4512, web:  http://www.adamco.gr/ , http://www.toruspower.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr