Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/02/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟ ΗΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ FATMAN ΤΗΣ TLAUDIO...

AV BLOG 

SITE MAP


Ο "Χοντρούλης" ξαναχτυπά: Fatboys από την TLAudio
27.01.2007
Το πιθανότερο είναι ότι γνωρίσατε την σειρά Fatman της TL Audio διαβάζοντας την δοκιμή για το iTube, όπου, μεταξύ άλλων, γίνεται φανερό ότι οι Αγγλοι έχουν μια ροπή προς τις ιδιαίτερες, από αισθητικής πλευράς, σχεδιάσεις. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στη περίπτωση αυτή. Τα Fatboys είναι μικρά σε όγκο ηχεία σχεδιασμένα για διάφορες χρήσεις, ανάμεσά τους το desktop audio, το near field monitoring ή ό,τι άλλο μπορεί ο χρήστης να φανταστεί. Το σχέδιο βασίζεται σε μια ωοειδή καμπίνα κατασκευασμένη από χυτό αλουμίνιο, σχήμα το οποίο εξασφαλίζει μείωση των στασίμων κυμάτων στο εσωτερικό, φινιρισμένη με "piano black" λάκα.
Οι μονάδες που χρησιμοποιούνται είναι ένα γούφερ πέντε ιντσών με κώνο από Kevlar και ένα τουίτερ μεταξωτού θόλου μίας ίντσας  τοποθετημένο σε ξεχωριστό θάλαμο ο οποίος μάλιστα είναι time-alligned με το γούφερ. To ηχείο έχει ένα έξυπνο σύστημα στήριξης σε ένα δερμάτινο μαξιλάρι, επιτρέποντας στον χρήστη να δώσει την σωστή κλίση για κάθε εφαρμογή. Η καμπίνα είναι ανοικτού τύπου αλλά το ηχείο έχει μέτρια ευαισθησία η οποία φθάνει τα 85dB/w/m. Η απόκριση συχνότητας είναι 60Hz-22kHz, υποστηρίζεται διπλοκαλωδίωση και οι μονάδες είναι θωρακισμένες ώστε τα Fatboys να μπορούν να τοποθετηθούν κοντά σε μόνιτορ υπολογιστών, τηλεοράσεις και άλλες ευαίσθητες στον μαγνητισμό συσκευές.

ΙΝFO: Ε+Τ Vision, τηλ.: 210-957.7030, web: http://www.fat-man.co.uk/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr