Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/02/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟ iYiYi ΤΗΣ TIVOLI AUDIO...

AV BLOG 

SITE MAP


Εφθασε στην Ελληνική αγορά το iYiYi της Tivoli Audio
08.02.2007
Το iYiYi μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα iPOD της Apple, καθώς και με τα καινούρια της μοντέλα, Nano και Video. Η συσκευή μπορεί να επαναφορτίζει το iPOD όταν αυτό βρίσκεται συνδεδεμένο, και συνοδεύεται από ένα τηλεκοντρόλ με το οποίο ελέγχεται τόσο η ίδια όσο και το iPOD.
Το iYiYi χρησιμοποιεί ένα χυτό πλαστικό περίβλημα το οποίο φορτίζει και τα δύο ηχεία μέσω ξεχωριστών οπών bass reflex και, όπως θα περίμενε κανείς από μια συσκευή της Tivoli, διαθέτει έναν ψηφιακό ραδιοφωνικό δέκτη με δυνατότητα χειροκίνητου συντονισμού αλλά και άμεσης κλίσης μέχρι πέντε αποθηκευμένων σταθμών ΑΜ και FM, ενσωματωμένο ρολόι με ξυπνητήρι το οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει τον δέκτη ή το iPod κατ΄επιλογήν και μια φωτιζόμενη μπλέ οθόνη, όπου απεικονίζονται όλα τα απαραίτητα, όπως οι σταθμοί, η ώρα και οι πληροφορίες που σχετίζονται με το playback από το iPod.  H συσκευή διαθέτει εσωτερικές κεραίες κατάλληλες για λήψη AΜ και FM αλλά μπορεί να συνδεθεί και με εξωτερική κεραία αν οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Από την πλευρά των δυνατοτήτων σύνδεσης υπάρχει line in, είσοδος με δυνατότητα μείξης, line out καθώς επίσης και έξοδος ακουστικών. Η ιδιαίτερη αισθητική του iYiYi συμπληρώνεται από τα πλήκτρα και τα ρυθμιστικά που είναι από μαλακό πλαστικό και ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ δύο χρωμάτων, λευκού ή μαύρου.  Το τηλεχειριστήριο της συσκευής έχει μέγεθος πιστωτικής κάρτας.
ΙΝFO: Αποψις, τηλ.: 2310-322.155, web: http://www.tivoliaudio.com, http://www.tivoliaudio.gr/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr