Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/12/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TIVOLI ΑUDIO ...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέα προιόντα Tivoli Audio

07.12.2004
Το Model One που αποτέλεσε και τον λόγο ύπαρξης της Tivoli Audio είναι από εκείνες τις συσκευές που αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την ισχύ μίας καλής ιδέας. Απλό στην εμφάνιση και την χρήση (με τρία μόνο κουμπιά) αλλά και με προσεγμένη σχεδίαση, όπου χρειάζεται, (χρησιμοποιεί βερνιέρο με μείωση 5:1για ακρίβεια στον συντονισμό και δέκτη FM με διακριτά εξαρτήματα) κέρδισε γρήγορα τον τίτλο της cult συσκευής. Επόμενο βήμα για την Tivoli Audio ήταν ο εμπλουτισμός της οικογένειας (μεταξύ μας, cult -ξεcult ένα μονοφωνικό ραδιόφωνο είναι ένα μονοφωνικό ραδιόφωνο...).  Σήμερα η εταιρία προσφέρει μία μεγάλα γκάμα προιόντων, ανάμεσα στα οποία το Model Two (στερεοφωνική έκδοση του "One") και το φορητό PAL (Portable Audio Laboratory).  Η σειρά πρόσφατα απέκτησε τρία νέα μέλη:
Το iPAL μία έκδοση του φορητού PAL αλλά με φινίρισμα που ταιριάζει στο iPod της Apple, το συλλεκτικό PAL Timberland Limited Edition στα χρώματα των υποδημάτων της γνωστής εταιρίας από τις πωλήσεις του οποίου, μέρος των εισπράξεων θα διατεθεί στον αγώνα κατά της παιδικής φτώχιας στην Αμερική καθώς και ένα Radio Combo σε φινίρισμα καρυδιάς. Το Radio Combo είναι ένα πλήρες σύστημα με στερεοφωνικό δέκτη (του Model Two), CD player, και υπογούφερ και αποτελεί το κορυφαίο, μέχρι σήμερα, προιόν της εταιρίας.
ΙΝFO: Αποψις, τηλ.: 2310-322.155, web: http://www.tivoliaudio.com

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr